«Γεμίστε το»

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή εξέδωσε το κυανόλευκο ΤΑΠ, ενόψει του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (16/3, 17.00) στη Μίκρα. Αναλυτικά …

Ηρακλής

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή εξέδωσε το κυανόλευκο ΤΑΠ, ενόψει του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (16/3, 17.00) στη Μίκρα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Φίλες και φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ,
Η ομάδα μας την Τρίτη (16/3, 17.00) υποδέχεται στο ΕΓ Μίκρας τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, στο πιο σημαντικό, μέχρι το επόμενο, παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Στόχος μας η πρόκριση στον τελικό και καλούμε τον κόσμο του Ηρακλή, να πράξει όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις και να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο της Μίκρας.

OΛΟΙ μαζί να ωθήσουμε την ομάδα μας σε μία μεγάλη νίκη και πρόκριση στον τελικό. OΛΟΙ μαζί να σταθούμε κοντά σε αυτήν προσπάθεια για διάκριση μέσω του συγκεκριμένου θεσμού.

Καλούμε τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ να συμπαρασταθούν και να εμψυχώσουν την ομάδα μας με το μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν. Ραντεβού την Τρίτη…»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top