Στράντζαλης: «Δεν σταματάμε εδώ»

Αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου, ο προπονητής του Ηρακλή, Θανάσης Στράντζαλης δήλωσε: «Δεν σταματάμε εδώ. Παίξαμε για δεύτερη σερί …

Ηρακλής

Αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου, ο προπονητής του Ηρακλή, Θανάσης Στράντζαλης δήλωσε: «Δεν σταματάμε εδώ. Παίξαμε για δεύτερη σερί σεζόν σε Final Four και θα προσπαθήσουμε στα πλέι-οφ να δείξουμε καλύτερη εικόνα. Φάνηκε ότι η απουσία της Τοτσίδου μας αποσυντόνισε. Κάναμε πολύ άσχημη εμφάνιση και ελπίζω να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».


Από την πλευρά του ο έφορος της γυναικείας ομάδας, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, δήλωσε στη BLUEARENA: «Δε θα αφήσουμε αυτή η ήττα και η κακή εμφάνιση να αμαυρώσουν τη φετινή πορεία της ομάδας μας. Θέλαμε να δείξουμε ότι άξια βρεθήκαμε εδώ αλλά δεν δυστυχώς δε μπορέσαμε. Σίγουρα μας στοίχησε η απουσία της Τοτσίδου αλλά αυτό δεν είναι άλλοθι. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει στα πλέι-οφ και μέσα στη στεναχώρια θα πω ότι ο Ηρακλής είναι τυχερός που έχει μία μεγάλη αρχηγό στη σύνθεση του, την Εύη Κυριακίδου. Συγχαρητήρια στον προπονητή για την προσπάθεια που κάνουμε, προχωράμε και κοιτάμε μπροστά».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top