«Καλή επιτυχία στο Ρέθυμνο»

Το Final Four του κυπέλλου Ελλάδας στο Ρέθυμνο πλησιάζει και οι παίκτριες του Ηρακλή είναι ενωμένες πιο πολύ από… ποτέ. Πόσο μάλλον μετά τον σοβαρό …

Ηρακλής

Το Final Four του κυπέλλου Ελλάδας στο Ρέθυμνο πλησιάζει και οι παίκτριες του Ηρακλή είναι ενωμένες πιο πολύ από… ποτέ. Πόσο μάλλον μετά τον σοβαρό τραυματισμό της Σίας Τοτσίδου, η οποία έδωσε και αυτή το «παρών» στο δείπνο της Τρίτης (9/3), που πραγματοποιήθηκε στο  «Il Forno» με πρωτοβουλία του Γραμματέα των κυανόλευκων, Κωνσταντίνου Γωγάκου.


Σύσσωμη ήταν η ομάδα εκεί, μαζί με τον προπονητή Θανάση Στράντζαλη, τον στενό του συνεργάτη Πασχάλη Φούσκα, τον έφορο του τμήματος Βαγγέλη Μπερμπέρογλου αλλά και τους Θανάση Σιάγα, Λάκη Μιναρετζή και Μπάμπη Καρασαρλίδη.


Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος ευχήθηκε στις κυανόλευκες καλή επιτυχία και να επιστρέψουν με την κούπα στην Θεσσαλονίκη, λέγοντας τους και έναν στίχο από μία κρητική μαντινάδα, για να πιστέψουν στη διάκριση.


Άπαντες ευχήθηκαν περαστικά στην Σία Τοτσίδου, η οποία θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κρήτη για ψυχολογικούς λόγους, καθώς δε θα αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού της στο γόνατο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top