Δεύτερες οι νεάνιδες

Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ τερμάτισε η ομάδα νεανίδων βόλεϊ του Ηρακλή, μετά την ήττα της στον τελικό της Μίκρας από τον Εαρινό με …

Ακαδημία

Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ τερμάτισε η ομάδα νεανίδων βόλεϊ του Ηρακλή, μετά την ήττα της στον τελικό της Μίκρας από τον Εαρινό με 3-2 σετ.

Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός, με τις κυανόλευκες να κατακτούν το πρώτο σετ, να βρίσκονται πίσω με 2-1 αλλά να «λυγίζουν» στο τάι-μπρέικ.
MVP και Καλύτερη Επιθετικός του Final Four ψηφίστηκε η διεθνής ακραία του Εαρινού, Αφροδίτη Λαδένη, Καλύτερη Πασαδόρος η επίσης διεθνής Αναστασία Νικολαϊδου του Εαρινού και Καλύτερο Libero η Βιβή Αναγνώστου του Ηρακλή.

Την τρίτη θέση κατέκτησε το Πειραματικό, που επικράτησε του Αρη επίσης με 3-2 σετ.

Μεταξύ των θεατών, που βρέθηκαν στο ΕΓ Μίκρας 2 για τους τελικούς του Final Four, ήταν ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής Γιώργος Μανωλόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας, η αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Ελένη Ζέτου, ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ, Αχιλλέας Μαυρομάτης και μέλη του ΔΣ της ΕΠΕΣΘ, ενώ παρούσα την πρώτη μέρα ήταν και η ομοσπονδιακή προπονήτρια Καρολίνα Μπαρζούκα.

* Φωτογραφία από www.iraklis.org

Σχετικά Άρθρα

Back to Top