“Καθοριστικό το δεύτερο γκολ”

Για έλλειψη ηρεμίας και αυτοπεποίθησης, μίλησε ο Σάββας Κωφίδης στη συνέντευξη τύπου. «Πιστεύω ότι και μετά το 1-0 ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. …

Ηρακλής

Για έλλειψη ηρεμίας και αυτοπεποίθησης, μίλησε ο Σάββας Κωφίδης στη συνέντευξη τύπου. «Πιστεύω ότι και μετά το 1-0 ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το δεύτερο γκολ του Άρη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Δεν είχαμε ηρεμία και αυτοπεποίθηση στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Δεχθήκαμε εκεί δύο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι».

Για το τι έφταιξε και ο Ηρακλής παρουσίασε αυτή την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, υποστήριξε: «Αυτή την απορία την έχω κι εγώ. Δεν περιμένω από ποδοσφαιριστές επαγγελματίες να χάσουν την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση τους γιατί δέχθηκαν γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι. Όπως στο πρώτο ημίχρονο».

Για το αν επηρεάζει η όλη κατάσταση στα διοικητικά, δήλωσε: «Δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι. Αυτά είναι έξω από το αγωνιστικό. Εμείς κοιτάμε τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πρέπει να επηρεάζει τόσο πολύ έναν ποδοσφαιριστή. Το μόνο που σκέφτεται είναι το παιχνίδι και μόνο το παιχνίδι».

Για το αν περιμένει μεταγραφική ενίσχυση τόνισε με μία λέξη: «Περιμένουμε…». Σχετικά με την αλλαγή στο δ.σ. της ΠΑΕ και για το αν τίθεται θέμα αποχώρησης του είπε: «Ήμουν σαφής και στην προηγούμενη συνέντευξη. Είχα πει ότι αν είναι να αλλάξουμε νοοτροπία ή σκέψη για το ποδόσφαιρο δεν θα μπορώ να είμαι εδώ. Αν άλλαξα λοιπόν κάτι σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο όπως το αντιλαμβάνομαι, δεν έχω θέση».

Για το θέμα του Κοβαλέφσκι τόνισε: «Τώρα έχουμε να συζητήσουμε για το παιχνίδι. Αυτά θα τα συζητήσουμε από αύριο».

Σχετικά Άρθρα

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top