Κοίταξαν στα μάτια τον Ολυμπιακό

Πολύ καλή εμφάνιση, παρά την ήττα,  πραγματοποίησαν οι πολίστριες του Ηρακλή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Το τελικό σκορ του αγώνα, 18-8 μόνο αντιπροσωπευτικό …

Άλλα αθλήματα

Πολύ καλή εμφάνιση, παρά την ήττα,  πραγματοποίησαν οι πολίστριες του Ηρακλή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Το τελικό σκορ του αγώνα, 18-8 μόνο αντιπροσωπευτικό του παιχνιδιού δεν είναι. Οι παίκτριες του Γιώτη Ιωακειμίδη έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάζουν  στα μάτια τον Ολυμπιακό και ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για την πραγματοποίηση του στόχου τους.

Οι κυανόλευκες, αν και αγωνίζονταν χωρίς τον προπονητή τους ο οποίος έπρεπε να εκτίσει την ποινή του  (κόκκινη από το παιχνίδι με την Πάτρα),  μπήκαν στο παιχνίδι με πολύ πάθος και έδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Η πρώτη περίοδος του αγώνα έληξε ισόπαλη ανάμεσα στις δυο ομάδες 3-3. Στο μισό του δεύτερου οκταλέπτου αποβάλλεται  η Τζίμα μια εκ των κορυφαίων του Ηρακλή με τρεις αποβολές. Την θέση της πήρε η Μαρία Σαρηγιαννίδου η οποία έκανε και το ντεμπούτο της στην ομάδα. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η φουνταριστός του Ηρακλή Τότ έμεινε εκτός από την αρχή του παιχνιδιού καθώς ένοιωσε μια ενόχληση στο χέρι της. Ο προπονητής του Ηρακλή Γιώτης Ιωακειμίδης δεν θέλησε να ρισκάρει και την άφησε εκτός παιχνιδιού έτσι ώστε να είναι έτοιμη για τα δυο επόμενα κρίσιμα παιχνίδια του Ηρακλή. 


Ο έφορος του Ηρακλή, Ανδρέας Τζίμας μίλησε για το παιχνίδι και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: « Το σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό του παιχνιδιού. Όχι μόνο κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να τον χτυπήσουμε. Σήμερα, παίξαμε χωρίς την φουνταριστό μας, χωρίς τον προπονητή, και χωρίς μια από τις βασικές παίκτριες μας η οποία αποβλήθηκε με τρεις αποβολές και πάλι μπορέσαμε να τους κοντράρουμε. Όσο για την διαιτησία, μόνο που ακουμπούσαμε τις παίκτριες του Ολυμπιακού περνάμε αποβολή πράγμα που δεν ίσχυε για την αντίπαλη ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε συνολικά δέκα αποβολές υπέρ του την ώρα που εμείς έχουμε μόνο δυο και αυτές τις κερδίσαμε στα τελευταία δυο λεπτά του αγώνα. Τώρα το βλέμμα μας είναι στα δυο επόμενα παιχνίδια στην έδρα μας στα οποία θέλουμε νίκες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.»


Τα γκολ των δύο ομάδων:

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 7-2, 3-1, 5-2

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Αβραμίδου 3, Μαυρέλου 3, Αντωνάκου 3, Σουν Γιάτινγκ 3, Μωραϊτη 2, Βαλκάι 2, Μανωλιουδάκη 2

Ηρακλής (Ιωακειμίδης): Πλευρίτη Μ. 2, Τζίμα 2, Ιπας, Κουτσίδου, Χ. Φλώρου, Μ. Φλώρου

Back to Top