Για ό,τι καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό

Για  το καλύτερο δυνατό θα αγωνιστούν οι πολίστριες του Ηρακλή στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (9/1, 16.00). Οι παίκτριες του Γιώτη Ιωακειμίδη …

Άλλα αθλήματα

Για  το καλύτερο δυνατό θα αγωνιστούν οι πολίστριες του Ηρακλή στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (9/1, 16.00). Οι παίκτριες του Γιώτη Ιωακειμίδη είναι  ξεκούραστες από την διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και προετοιμασμένες κατάλληλα για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος που είναι πολύ κρίσιμα για την πορεία της ομάδας.


Οι επόμενες αναμετρήσεις θέλουν τον Ηρακλή να αγωνίζεται εντός έδρας με  Γλυφάδα στις 16  και στο παιχνίδι κόντρα στη Α. Ο.  Νηρέα στις 30 Ιανουαρίου. Νίκες σε αυτά τα δυο παιχνίδια θα κρατήσουν τον Ηρακλή κοντά στο στόχο του για την φετινή χρονιά, στην έξοδο του φέτος στην Ευρώπη. 


Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι κυανόλευκες θα το κοιτάξουν στα μάτια και θα κυνηγήσουν να κερδίσουν ότι μπορούν από αυτό. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η κύρια αμυντικός του Ηρακλή Μαρία Σαρηγιαννίδου αν και δεν δηλώνει έτοιμη από τον τραυματισμό της (κάταγμα στον καρπό) θα δοκιμαστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να ελέγξουν, προπονητής και γιατρός, αν θα είναι έτοιμη για το δυο επόμενη κρίσιμα ματς.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ολυμπιακού είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος λόγω της τεραστίας διαφοράς στο μπάτζετ και στην δυναμικοτήτων παικτριών  της σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες.


Ωστόσο,  η ομάδα του Ηρακλή δεν θα κατεβεί στην Αθηνά μόνο με την ομάδα των γυναικών αλλά και με τις υποδομές της. Οι μικρότερες αθλήτριες θα παίξουν φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της Βουλιαγμένης έτσι ώστε να κερδίζουν εμπειρίες που θα τους είναι χρήσιμες για το μέλλον. Η ομάδα του Ηρακλή θα ταξιδέψει στην Αθηνά συνολικά με 30 πολίστριες.

Back to Top