Μίροβιτς αντί Μπάργκα στο ανδρικό πόλο

Παρελθόν αποτελεί για το κυανόλευκο πόλο ο Γούσταβ Μπάργκα (φωτογραφία). Ο νέος προπονητής ακούει στο όνομα Μίοντραγκ Μίροβιτς και δηλώνει έτοιμος για να επαναφέρει τον …

Άλλα αθλήματα

Παρελθόν αποτελεί για το κυανόλευκο πόλο ο Γούσταβ Μπάργκα (φωτογραφία). Ο νέος προπονητής ακούει στο όνομα Μίοντραγκ Μίροβιτς και δηλώνει έτοιμος για να επαναφέρει τον Ηρακλή εκεί όπου ανήκει.


Η αντικατάσταση του Μπάργκα έγινε διότι δεν ενέπνευσε εμπιστοσύνη σε παίκτες και διοίκηση. Η πρώτη προπόνηση του νέου προπονητή πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/12) το πρωί.


Ο Μίροβιτς γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1977. Ως αθλητής αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες της Σερβίας (Παρτιζάν), Κροατίας (Μλάντοστ) και Μαυροβουνίου (Μπούντβα).Τερμάτισε την αγωνιστική καριέρα του τη σεζόν 2005-06 στη σερβική Μπέογκραντ.


Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2004, αναλαμβάνοντας τις “μικρές” ομάδες της Μπέογκραντ . Διαθέτει δίπλωμα προπονητή πρώτης κατηγορίας από τη Σέρβικη Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης και από τη σεζόν 2007-08 ήταν ο πρώτος προπονητής στη Μπέογκραντ (Α1 Σερβίας) την οποία οδήγησε στους “16” του LEN Trophy με παίκτες κυρίως νεαρής ηλικίας. Είναι πρώτος προπονητής της εθνικής εφήβων της Σερβίας, ενώ αποτελεί και μέλος της προπονητικής ομάδας της ομοσπονδίας που επιμελείται την προετοιμασία όλων των “μικρών” εθνικών ομάδων.

Back to Top