Σάββας: “Με αυτοπεποίθηση και τον κόσμο μας”

Υψηλό δείκτη αυτοπεποίθησης και συμπαράσταση από τον κόσμο ζητά ο Σάββας Κωφίδης μέσα από τη γραπτή δήλωσή του, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η …

Ηρακλής

Υψηλό δείκτη αυτοπεποίθησης και συμπαράσταση από τον κόσμο ζητά ο Σάββας Κωφίδης μέσα από τη γραπτή δήλωσή του, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η οποία αναρτήθηκε σήμερα (10/12) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής. Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

“Ηταν, πραγματικά, σημαντική για εμάς η εκτός έδρας νίκη, στον αγώνα των Ιωαννίνων, τόσο σε βαθμολογικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς προερχόμασταν από ατυχή συγκομιδή σε δύο εντός έδρας αναμετρήσεις. Θα είναι λάθος, όμως, αν μείνουμε στο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής.

Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Παναθηναϊκός και στοχεύουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τα καλύτερα ποιοτικά στοιχεία μας, επιχειρώντας να ελέγξουμε τη ροή του παιχνιδιού και να επιδιώξουμε την επιτυχία. Απαιτείται σκληρή προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα, καθαρό μυαλό και συγκέντρωση, από την αρχή ως το τέλος και υψηλός δείκτης αυτοπεποίθησης. Αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν, πάντοτε, στους ποδοσφαιριστές επιπλέον κίνητρο προσπάθειας και σε συνδυασμό με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, την οποία έχουμε ανάγκη σε απόλυτο επίπεδο, θα δώσουμε την μάχη μας”
.

Σχετικά Άρθρα

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Ο Ηρακλής είναι μαγαζί γωνία και θα βρει χρηματοδότη…”

Ποδόσφαιρο

Ιωακειμίδης: “Είμαι συγκινημένος, ευχαριστώ όλους για τη θετική έκβαση…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top