“Γίνε ο άνθρωπος του Ηρακλή στη Λατ. Αμερική”

O Έντερσον Φοφόνκα βρέθηκε σήμερα (26/11) μετά το μεσημέρι στα γραφεία της Μίκρας για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον Ηλία Πουρσανίδη. Συζητήθηκε η προοπτική …

Ηρακλής

O Έντερσον Φοφόνκα βρέθηκε σήμερα (26/11) μετά το μεσημέρι στα γραφεία της Μίκρας για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον Ηλία Πουρσανίδη. Συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας του Βραζιλιάνου βετεράνου άσσου με τον επίσημο Ηρακλή, κάτι για το οποίο ενδιαφέρεται πολύ έντονα ο ίδιος ο Έντερσον, μιας και ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του και το δέσιμό του με την ομάδα και το «κυανόλευκο» περιβάλλον.


Από την πλευρά του, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ προχώρησε ακόμη περισσότερο το επίπεδο του ενδιαφέροντος του «Γηραιού» για αυτή τη συνεργασία, καθώς πρότεινε το να συζητηθεί μαζί του, όχι μόνο μια προοπτική συνεργασίας για παίκτες από τη Λατινική Αμερική, αλλά και το να είναι ο άνθρωπος του Ηρακλή στο λατινοαμερικάνικο ποδοσφαιρικό χώρο. Μια μορφή αποκλειστικής συνεργασίας, δηλαδή, λόγω της σχέσης του Έντερσον με την ομάδα και των παράλληλων γνώσεών του για την ευρύτερη αγορά της περιοχής, μιας και διατηρεί και πολλές διασυνδέσεις εκεί.


Ο ίδιος επιφυλάχθηκε να απαντήσει και αναμένονται εξελίξεις σε νέα συνάντηση Πουρσανίδη – Φοφόνκα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τον Βραζιλιάνο να παραμένει στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Πέμπτη 03/12.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top