Κακιούσης: “Ξεκάθαρο μήνυμα…”

Ο Λευτέρης Κακιούσης μετά την πρόκριση (25/11) στα ημιτελικά του Κυπέλλου ζήτησε από όλους να πλησιάσουν σε αυτή την ομάδα. «Σήμερα ο κόσμος έδωσε ένα …

Ηρακλής

Ο Λευτέρης Κακιούσης μετά την πρόκριση (25/11) στα ημιτελικά του Κυπέλλου ζήτησε από όλους να πλησιάσουν σε αυτή την ομάδα. «Σήμερα ο κόσμος έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ελπίζω κάποιοι να το άκουσαν και να αφουγκραστούν αυτή την επιθυμία του κόσμου και να βοηθήσουν τη ομάδα για να γυρίσει στη φυσική της θέση διότι ο Ηρακλής είναι μία από τις έξι πιο ιστορικές ομάδες. Είναι βέβαιο ότι χρειαζόμαστε χρόνο και δουλειά».


Ο Ελληνας τεχνικός ρωτήθηκε ποιους εννοεί. «Ολους. Τους διοικητικούς, τους εξωδιοικητικούς, τον Γ.Σ., όλους. Ολους τους φορείς του Ηρακλή».


Ο προπονητής του Ηρακλή είπε ακόμη ότι… «σήμερα για μας ήταν  η καλύτερη ευκαιρία για να δείξουμε τη θέληση και το πάθος. Ηταν ένα παιχνίδι Α1. Παίξαμε πολύ καλά, βγάλαμε τον Πανιώνιο από την τακτική του χρησιμοποιώντας σύνθετες άμυνες.Για τη συνέχεια και για τα ημιτελικά με τον Παναθηναϊκό, είπε ότι… «ό,τι καταφέραμε μέχρι τώρα είναι πολύ όμορφο. Να μην ξεχνάμε το ποιος είναι ο βασικός μας στόχος που είναι η άνοδος στην Α1. Ξέρουμε ότι με τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να προκριθούμε. Ελπίζουμε να χαρούμε το μπάσκετ και εμείς και ο Παναθηναϊκός».

Σχετικά Άρθρα

Το εντυπωσιακό καλωσόρισμα του ΓκοτζΗΡΑ στον Ντέβιν Ίμπανκς!

Μπάσκετ

Back to Top