Επιστροφή στις νίκες

Με σχετική ευκολία πέρασε (22/11) η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή από την έδρα του Απόλλωνα Καρδίτσας. Οι κυανόλευκες επικράτησαν με 44-57, ενώ σε κανένα σημείο …

Ηρακλής

Με σχετική ευκολία πέρασε (22/11) η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή από την έδρα του Απόλλωνα Καρδίτσας. Οι κυανόλευκες επικράτησαν με 44-57, ενώ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους.

Η ομάδα της Ζωής Γιαννουζάκου μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να πάρει μία διαφορά ασφαλείας πράγμα που το κατάφεραν αφού το πρώτο δεκάλεπτο τις βρήκε με 11 πόντους μπροστά, 9-20. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους έξι πόντους χωρίς όμως να είναι ικανή για τίποτα περισσότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε απολύτως τίποτα με την ομάδα του Γηραιού να είναι κυρίαρχη. Η προπονήτρια του Ηρακλή έμεινε γενικά ευχαριστημένη από την απόδοση της ομάδας της απλώς διαπίστωσε ότι σε πολλές επιθέσεις της ομάδας έλειπε το καθαρό μυαλό χάνοντας έτσι αρκετά εύκολα καλάθια.

Τα δεκάλεπτα: 9-20, 27-33, 35-46, 44-57.

Απόλλων Καρδίτσας (Ναούμ-Παπά): Τσιριμώκου, Λουπτζή, Μπουραζάνα, Ναούμ, Παρασίδη 14, Μιχαήλ, Τσιχριτζή 15, Αλεξοπούλου 2, Σπυροπούλου 3, Μερεσιώτη 10.
Ηρακλής (Γιαννουζάκου): Νέδα 9, Χατζυευσταθίου 5, Κατωπόδη 7, Γιαννοπούλου 8, Γιαννάκη, Τζάνη, Κανταρά Κ. 8(2), Παυλίδου 4, Πιλλέτ, Αναστασιάδου 6, Κανταρά Γ. 10, Θωμά.

Σχετικά Άρθρα

Το εντυπωσιακό καλωσόρισμα του ΓκοτζΗΡΑ στον Ντέβιν Ίμπανκς!

Μπάσκετ

Back to Top