Καταγγελία Σαρρή για ΣΕΓΑΣ

Ο πρωταθλητής του στίβου στα 100 και στα 200μ Παναγιώτης Σαρρής απέστειλλε εχθές,17/11/2009, επιστολή προς τα ΜΜΕ στην οποία καταγγέλει την Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του …

Άλλα αθλήματα

Ο πρωταθλητής του στίβου στα 100 και στα 200μ Παναγιώτης Σαρρής απέστειλλε εχθές,17/11/2009, επιστολή προς τα ΜΜΕ στην οποία καταγγέλει την Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ για σειρά αποφάσεων εις βάρος του καθώς και για διακριτική συμπεριφορά. Η BLUEARERA σας παρουσιάζει την επιστολή.


«Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορήθηκα την μη ένταξη μου στην κατηγορία τραυματιών του ΣΕΓΑΣ για το έτος 2009-10, μολονότι η σοβαρότητα και η χρονική διάρκεια του τραυματισμού έχει επιβεβαιωθεί τόσο από την υγειονομική υπηρεσία της ομοσπονδίας όσο και από εξωτερικούς ιατρούς.


Όντας πρωταθλητής στα σπριντ επί δώδεκα χρόνια, προθυμοποιήθηκα παρά τους πόνους και παρά τις συμβουλές των ιατρών να υποστηρίξω την σκυταλοδρομία 4 Χ 100 της εθνικής ομάδας όταν μου ζητήθηκε μέσα στο 2009 συμμετέχοντας για ενδέκατη φορά στο Bruno Zauli και στους Μεσογειακούς Αγώνες.


Το ίδιο άλλωστε συνέβη με συναθλητές μου, οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτό, αγωνίστηκαν τραυματίες και δικαίως τελικά εντάχθηκαν στην κατηγορία αυτή των τραυματιών.


Με τον αποκλεισμό μου , η Επιτροπή Υψηλού αθλητισμού της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ είτε αμφισβητεί το κύρος και την αξιοπιστία της υγειονομικής υπηρεσίας είτε, στις κρίσεις της, όπως και κατά το πρόσφατο παρελθόν, έχουν πιθανόν ήδη εισχωρήσει μη φίλαθλα και αξιοκρατικά κριτήρια.


Σε μια εποχή κρίσης ηθικής και αξιών, ανάλογες συμπεριφορές και αποφάσεις οδηγούν σιγά – σιγά στην πλήρη απαξίωση του κλασσικού αθλητισμού».


Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος αθλητής αντιμετώπισε παρόμοια προβλήματα και στο παρελθόν με αποφάσεις εις βάρος του που αφορούσαν την αθλητική του σταδιοδρομία κάτι το οποίο απασχόλησε μεγάλη μερίδα του τύπου.

Back to Top