Στράτος Κεχαγιάς: “Του χρόνου στην Α1”

Παράλληλα με την υπογραφή συμβολαίου με τον Βάργκα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη βράβευσε τον νεαρό παίκτη του Ηρακλή, Στράτο Κεχαγιά, ο οποίος κατέκτησε με την …

Άλλα αθλήματα

Παράλληλα με την υπογραφή συμβολαίου με τον Βάργκα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη βράβευσε τον νεαρό παίκτη του Ηρακλή, Στράτο Κεχαγιά, ο οποίος κατέκτησε με την εθνική ομάδα εφήβων την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης. Ο νεαρός αθλητής, αφού ευχαρίστησε τον σύλλογο για την βράβευση, μίλησε για το πρωτάθλημα, εκφράζοντας την πίστη του ότι η ομάδα θα επιστρέψει στην Α1.

«Όσον αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν μια πολύ σημαντική ευκαιρία για εμένα. Ο χρόνος της προετοιμασίας ήταν πολύ μικρός και όμως με πολύ σκληρή δουλειά καταφέραμε να είμαστε πολύ καλοί και λόγω μικρών λαθών δεν καταφέραμε να ανέβουμε στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Όσον αφορά τον Ηρακλή, είναι λίγο νωρίς για να πω κάτι. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με το νέο μας προπονητή, δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Χρήσιμα συμπεράσματα θα βγάλουμε από το πρώτο τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 13, 14 και15 Νοέμβριου. Εκεί, θα δούμε τα λάθη μας τα οποία θα πρέπει να διορθώσουμε έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο μας αγώνα που είναι για το κύπελλο στις 2 Δεκεμβρίου μέσα στον ΟΦΗ».

Back to Top