Υπέγραψε ο Βάργκα

Yπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα πόλο του Ηρακλή ο Γκουστάβ Βάργκα.Ο Ούγγρος τεχνικός τόνισε ότι θα βοηθήσει την ομάδα με σκληρή δουλειά να …

Άλλα αθλήματα

Yπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα πόλο του Ηρακλή ο Γκουστάβ Βάργκα.

Ο Ούγγρος τεχνικός τόνισε ότι θα βοηθήσει την ομάδα με σκληρή δουλειά να πετύχει τους στόχους της, ενώ παρατηρώντας τα κύπελλα που βρίσκονται στα γραφεία του Ερασιτέχνη, υπογράμμισε ότι έχει έρθει σε μια ομάδα με πολλή ιστορία.

Ο Βάργκα είναι από τα μεγάλα ονόματα του πόλο. Η προπονητικη του εμπειρία είναι  μεγάλη και πιο συγκεκριμένα ήταν προπονητής της Φερετζβάρος την περίοδο 1993-1996, στη συνεχεία ήταν επικεφαλής προπονητής της εθνικής ομάδας του Κουβέιτ (2004-2007) και ταυτόχρονα ήταν προπονητής σε ομάδα της πρώτης εθνικής κατηγορία στο Κουβείτ της Al Qadsia sport club. Τα τελευταία χρόνια ήταν στη Γαλλία, προπονητής της Noisy le Sec με την οποία έλαβε μέρος και στο Len Trophy (2007-2008). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βάργκα ήταν επαγγελματίας παίκτης το 1986-1993  FTC Φερετζβαρος και το 1983-1986  ήταν μέλος της εθνικής ομάδας νέων της Ουγγαρίας. Ο νέος προπονητής του πόλο του Ηρακλή είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά.

Back to Top