Για μία νέα αρχή οι γυναίκες

Μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου η προσοχή στρέφεται στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθλητικό Συκεών. Αύριο …

Ηρακλής

Μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου η προσοχή στρέφεται στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθλητικό Συκεών. Αύριο (24/10) στις 5:30 στο Ιβανώφειο η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή περιμένει την συμπαράσταση του κόσμου της για να «σπάσει» το ρόδι και να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η προπονήτρια του Ηρακλή Ζωή Γιαννουζάκου μίλησε στην BLUEARENA όπου αναφέρθηκε στην κακή έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και στην αυριανή αναμέτρηση: «Την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε από την Πυλαία, μία πολύ καλή ομάδα που είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναθλητικό θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κερδίσουμε. Την γνωρίζουμε την ομάδα τους και πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στην περιφέρεια τους γιατί αυτό είναι το δυνατό τους σημείο. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για μα φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε για τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου: «Το τελικό 80-43 από την Παιανία είναι πλασματικό. Οι παίκτριες της Παιανίας ήταν πολύ εύστοχες όμως δεν ήταν οι αντίπαλοι μας τόσο δυνατο,ί αλλά εμείς ήμασταν πολύ κακές σε όλους τους τομείς. Στα τελευταία λεπτά όταν η διαφορά είχε μεγαλώσει έδωσα χρόνο συμμετοχής σε νεαρά κορίτσια για να τις δω και αυτές αγωνιζόμενες. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στον τομέα της πίεσης γιατί όταν μας πιέζουν οι αντίπαλοι μας δεν έχουμε το «καθαρό» μυαλό που απαιτείται για να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις».

Για την επιστροφή της Γιαννοπούλου μετά τον τραυματισμό της δήλωσε: «Το ευχάριστο είναι ότι σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις η Αλεξάνρα Γιαννοπούλου έδειξε ότι ανέκτησε το χαμένο χρόνο που έχασε λόγω του τραυματισμού της και ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται. Είναι μια πολύ σημαντική μονάδα για την ομάδα και η παρουσία της στα παιχνίδια είναι απαραίτητη».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top