Βελόπουλος: “Σε 10 ημέρες η απάντηση του Υπουργού”

Για την ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Πολιτισμού αναφορικά με την τοποθέτηση πλεξιγκλάς στο Καυτανζόγλειο, μίλησε σήμερα (20/10) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», ο βουλευτής …

Ηρακλής

Για την ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Πολιτισμού αναφορικά με την τοποθέτηση πλεξιγκλάς στο Καυτανζόγλειο, μίλησε σήμερα (20/10) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος.


«Η ιστορικότερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι ουσιαστικά φιλοξενούμενη στην πόλη και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Η ερώτηση που κατέθεσα αφορά στην υπόθεση με την τοποθέτηση πλεξιγκλάς στο γήπεδο, που τελικά έγιναν κάγκελα, γιατί δεν ξόδεψε η Πολιτεία τα απαραίτητα χρήματα. Βλέπουμε να επανέρχονται τα κάγκελα. Αν είναι δυνατόν. Αν στην θέση του Ηρακλή ήταν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ, το θέμα θα είχε λήξει προ πολλού, αφού θα υπήρχε σαφώς μία διαφορετική αντιμετώπιση από την Πολιτεία. Μέσα σε 10 μέρες πρέπει να λάβω απάντηση από τον Υπουργό Πολιτισμού για το θέμα αυτό. Αν δεν συμβεί, θα κάνω επίκαιρη ερώτηση και το θέμα θα συζητηθεί μέσα στην Βουλή. Ο Ηρακλής είχε ένα απλό αίτημα για τα πλεξιγκλάς και τον εμπαίζανε. Πού να ζητούσε και κάτι παραπάνω δηλαδή, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το θέμα του γηπέδου. Γι’ αυτό το θέμα έχουν δοθεί πολλές υποσχέσεις και θα μπορούσε για παράδειγμα η ΠΑΕ να καλέσει όλους τους βουλευτές και να υπογράψουν ένα κείμενο για το γήπεδο, ώστε να αρχίσει η πίεση».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top