Πατέλης κατά της Αστυνομίας

Κατά της παρουσίας της Αστυνομίας (και όχι μόνο) στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο καταφέρθηκε ο δικηγόρος και μέλος του Γ.Σ., Θεόφιλος Πατέλης που μεταξύ άλλων …

Ηρακλής

Κατά της παρουσίας της Αστυνομίας (και όχι μόνο) στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο καταφέρθηκε ο δικηγόρος και μέλος του Γ.Σ., Θεόφιλος Πατέλης που μεταξύ άλλων έχει αναλάβει και την υπεράσπιση τριών από τους τέσσερις συλληφθέντες που παρουσιάστηκαν χθες στο Α’ Τριμελές Πλημελλιοδικείο με την αυτόφωρη διαδικασία ζητώντας και παίρνοντας τριήμερη αναβολή. Τόσο η αίθουσα του δικαστηρίου όσο και οι διάδρομοι είχαν πολλούς φιλάθλους του Ηρακλή. Ο Πατέλης έκανε δηλώσεις στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων στο FM-100 είπε ότι… «η σύλληψη γιατί είχαν κουτάκια μπύρες είναι πρωτοφανής. Δεν έκαναν κάτι άλλο» ενώ πρόσθεσε ότι… «το κυλικείο του Καυτανζογλείου που θεωρείται περιβάλλων χώρος του Σταδίου πουλάει και αυτό μπύρα». Είπε για τον κόσμο ότι… «δεν αντέχει άλλη αποτυχία. Οι οπαδοί δεν θέλουν να παραδιοικήσουν ίσα-ίσα που η αυτονομία τους, τους δίνει τη δυνατότητα να είναι απεξαρτημένοι από τις διοικήσεις».

Σε άλλες δηλώσεις του είπε ότι… «υπάρχουν γενικότερα προβλήματα στη λειτουργία του Ηρακλή και δεν υπάρχει κεντρική φιλοσοφία. Τον Ρέμο τον πιστέψαμε, αγωνίστηκε ο κόσμος να έρθει στον Ηρακλή και καλά θα κάνει να παραμείνει. Πρέπει η ΠΑΕ να δει με σοβαρότητα τον πλέον συσπειρωμένο κόσμο που ταξιδεύει κατά χιλιάδες στην Κομοτηνή, στην Καβάλα αλλά κι αλλού» και σχολιάζοντας τις καταγγελίες οργανωμένων ότι όταν πήγαν στα επίσημα για να ενημερώσουν για τη σύλληψη των οπαδών τους υποδέχτηκαν «φουσκωτοί», είπε ότι… «έγινε και μπροστά μου επίθεση μπράβου σε φίλαθλο. Η ΠΑΕ να προσφέρει μεταγραφές στον κόσμο αντί για μπράβους. Δεν χρειάζονται μπράβοι στην οικογένεια του Ηρακλή γιατί δεν χρειάζεται να φοβάται κανείς, κανέναν». Και κάποια στιγμή σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» είπε ότι… «όσο υπάρχουν μπράβοι και διμοιρίες πώς θα βελτιωθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών;»

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top