Γιαννουζάκου: “Θα κάνουμε το καλύτερο”

Την Κυριακή (11/10) ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις για το γυναικείο τμήμα του μπάσκετ. Στις 12:00 η ομάδα του Ηρακλή θα αντιμετωπίσει στην Βέροια τον Φίλιππο …

Ηρακλής

Την Κυριακή (11/10) ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις για το γυναικείο τμήμα του μπάσκετ. Στις 12:00 η ομάδα του Ηρακλή θα αντιμετωπίσει στην Βέροια τον Φίλιππο Βέροιας.


Την περασμένη Τετάρτη η ομάδα κέρδισε σε φιλικό αγώνα τον Αίαντα Ευόσμου στο τελευταίο τεστ ετοιμότητας Η προπονήτρια του Ηρακλή, Ζωή Γιαννουζάκου, σε δηλώσεις που έκανε στη BLUEARENA αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας της αλλά και για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ακόμα δεν είμαστε απολύτως έτοιμες. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά για να παρουσιαστούμε έτοιμες για το Πρωτάθλημα. Είμαστε μία νέα ομάδα. Σε αυτό το παιχνίδι θα τα δώσουμε όλα και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε γιατί έχουμε καλή ψυχολογία». Στην ομάδα δεν λείπουν και τα προβλήματα τραυματισμών. Εκτός της Κατωπόδη που επιστρέφει στο τέλος του μήνα, η προπονήτρια δεν μπορεί να υπολογίζει στην Κανταρά  και την Γιαννοπούλου. Για το πότε πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι απολύτως έτοιμη ανέφερε: «Σε δύο εβδομάδες θα είμαστε σχεδόν έτοιμες. Απολύτως έτοιμες θα είμαστε όταν επιστρέψει η Κατωπόδη από τον τραυματισμό της». Ενώ για το αν γνωρίζει το παιχνίδι των προσεχών αντιπάλων τους: «Η ομάδα του Φίλιππου Βέροιας μόλις τώρα ανέβηκε στην κατηγορία. Σίγουρα ούτε αυτοί δεν είναι 100% έτοιμοι αλλά εμείς θα δείξουμε το σεβασμό που χρειάζεται για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Σχετικά Άρθρα

Στιγμιότυπα από το ταξίδι του Ίμπανκς προς την Ελλάδα (pics)

Μπάσκετ

Back to Top