Ανακοίνωση ΤΑΚ Ηρακλής για τον κόσμο της ομάδας

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή πραγματοποίησε το κυανόλευκο ΤΑΚ, θέτοντας ως στόχο τη διάθεση όλων των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα περίοδο.“Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ,Εσύ που …

Ηρακλής

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή πραγματοποίησε το κυανόλευκο ΤΑΚ, θέτοντας ως στόχο τη διάθεση όλων των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα περίοδο.

“Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ,

Εσύ που τρέχεις κατά χιλιάδες εδώ και χρόνια για το ποδόσφαιρο και για το βόλεϊ, έλα με τον ίδιο ρυθμό να συμβάλλεις, όπως μόνο εσύ μπορείς, στο σπρώξιμο της αγαπημένης σου ομάδας εκεί που ανήκει, στα μεγάλα σαλόνια, για να τη φτάσουμε τελικά στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Η ιδεολογία σου δεν πρέπει να το επιτρέψει να μη πραγματοποιήσει και φέτος ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας μας το αυτονόητο: Την επάνοδο του στην Α1 κατηγορία και με συνέχεια ανάλογη των προσδοκιών των χιλιάδων οπαδών του.

Σήμερα που διανύουμε και δύσκολες εποχές, ΓΙΝΕ ΕΣΥ ο πρώτος χορηγός, αγοράζοντας όλα τα διαρκείας του συλλόγου, γεμίζοντας ταυτόχρονα και το μικρής χωρητικότητας για εσένα γήπεδο, σε όλα τα παιχνίδια.

Μαζί θα κάνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ πιο έντονο από ποτέ το σύνθημά μας:

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ,
ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ,
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

Στις 18:00 πάμε Ιβανόφειο για τον αγώνα κυπέλου με τον Ηλυσιακό(ομάδα Α1). Τα γούστα αρχίζουν και στο μπάσκετ μάγκες!! Ολοι στον ΝΑΟ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top