Υπέγραψε ο Κάστλ

Ολοκληρώθηκε σήμερα (2/10) και το τυπικό μέρος της συμφωνίας  του Ηρακλή με τον Τερέλ Κάστλ. Ο 37χρονος άσος πέρασε το πρωί από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε σήμερα (2/10) και το τυπικό μέρος της συμφωνίας  του Ηρακλή με τον Τερέλ Κάστλ. Ο 37χρονος άσος πέρασε το πρωί από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιο του.

Ο παίκτης αναμένεται από αύριο να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των προπονήσεων όπου θα γνωρίσει και τους νέους του συμπαίκτες. Σαφώς πρόκειται για μία πολύ καλή κίνηση που είχε θετική εξέλιξη και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα με την εμπειρία του.

Κατά την άφιξή του, το βράδυ της Πέμπτης, στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα. Ξέρω την ομάδα, τον κόσμο, αφού έχω αγωνιστεί αντίπαλος με τον Ηρακλή. Ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη αγαπάει το μπάσκετ, μου αρέσει να παίζω μπροστά σε γεμάτο γήπεδο. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και θέλω να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουν τεθεί. Γνωρίζω την ιστορία της ομάδας, ξέρω που έρχομαι και είμαι χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Ηρακλή. Οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ καλοί. Μαζί με την υποστήριξη του κόσμου θέλουμε να την επαναφέρουμε στην Α1 και παράλληλα να διασκεδάσουμε τις στιγμές».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top