Την έπνιξε…η αρκούδα

Την Ολλανδία θα αντιμετωπίσουν τα κορίτσια της εθνικής ομάδας πόλο στον μικρό τελικό  του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων γυναικών (έως και 20 ετών), που διεξάγεται στο …

Άλλα αθλήματα

Την Ολλανδία θα αντιμετωπίσουν τα κορίτσια της εθνικής ομάδας πόλο στον μικρό τελικό  του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων γυναικών (έως και 20 ετών), που διεξάγεται στο προάστιο της Νάπολι, Φουόριγκρότα.Τα κορίτσια του Κώστα Πετράκη ηττήθηκαν στον ημιτελικό από τη Ρωσία με 9-13,  η οποια είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με 9-13.

Η ελληνική ομάδα πάλεψε με την αντικειμενικά, ανώτερή της, Ρωσία και αξίζει να σημειωθεί ότι το σκορ ήταν 8-9 μόλις 7’’ πριν από την λήξη της περιόδου. Στον πάγκο της εθνικής ήταν ο Γιώργος Μορφέσης μιας και ο Κώστας Πετράκης είχε αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα με την Ισπανία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός,Κώστας Πετράκης, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:  “Οι ρωσίδες φάνηκαν πιο έτοιμες και με πιο πολλές λύσεις από εμάς. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην συνολική μορφή του αγώνα. Μας κόστισε το ότι η Τσουκαλά φορτώθηκε πάλι γρήγορα με δύο ποινές. Τώρα θα κάνουμε γενική ανασυγκρότηση με στόχο το χάλκινο μετάλλιο. Εχουμε ήδη σημειώσει επιτυχία, αλλά θέλουμε κάτι παραπάνω”.

Ελλάδα: Κούβδου, Παπαγεωργίου, Τετζαλίδου 4, Αλεξάκη 1, Βασιλακοπούλου, Τσουκαλά 1, Φαρμάκη 3 (Τζίμα, Κότσια, Γαρυφάλλου, Πανουσάκη).
Ρωσία: Ουστούχινα (Μπερντνίκοβα), Ισάκοβα 2, Α. Αντόνοβα, Τανκέεβα 2, Καλιάγκινα 3, Ιβαντσίσινα 1, Ντ. Αντόνοβα 3 (Μπογκντάνοβα, Κουζνιετσόβα 2, Μπέλοβα, Αχτιρτσένκα).

Back to Top