Καταπληκτική κίνηση της Αυτόνομης Θύρας 10

Σε μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση προχώρησαν τα μέλη της «Αυτόνομης Θύρας 10», αποδεικνύοντας στην πράξη τη στήριξή τους σε όλα τα τμήματα …

Άλλα αθλήματα
Σε μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση προχώρησαν τα μέλη της «Αυτόνομης Θύρας 10», αποδεικνύοντας στην πράξη τη στήριξή τους σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ανέλαβαν την κάλυψη των ετήσιων εξόδων του τμήματος πυγμαχίας, το οποίο αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης.
Τα μέλη του συνδέσμου αποφάσισαν να… βάλουν πλάτη και να κρατήσουν στη ζωή το τμήμα, αναλαμβάνοντας την κάλυψη των ετήσιων εξόδων του.
Η ανακοίνωση του συνδέσμου: «To τμήμα Πυγμαχίας ιδρύθηκε το 1965. Τα τελευταία χρόνια, περνούσε οικονομικές δυσκολίες και την φετινή χρονιά λόγω έλλειψης πόρων, το τμήμα αυτό του ερασιτέχνη όδευε ολοταχώς προς διάλυση. Η Αυτόνομη Θύρα 10 δε θα μπορούσε να αφήσει κάτι τέτοιο να γίνει. Αποφασίσαμε λοιπόν να καλύψουμε τα ετήσια έξοδα και παράλληλα με τη βοήθεια του ακούραστου προπονητή μας, Κυριάκου Θωμαίδη, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανάδειξη του ελπιδοφόρου αυτού τμήματος. Το γυμναστήριο μας, βρίσκεται σε φάση ανακαίνισης ενώ σύντομα θα σας δώσουμε νεότερα για τις εγγραφές στο τμήμα. Για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά από τον σύνδεσμο μετά τις 20:00».

Back to Top