Αυτούς “επέλεξε” ο Νικολάε Ντίκα (video)

Ο κόσμος ψήφισε Νικολάε Ντίκα και ο Ρουμάνος αστέρας ανέδειξε τον Κωνσταντίνο Κουκούνα. Ο συγκεκριμένος φίλος του Ηρακλή κέρδισε την αυθεντική φανέλα του Ντίκα, κατόπιν …

Ηρακλής

Ο κόσμος ψήφισε Νικολάε Ντίκα και ο Ρουμάνος αστέρας ανέδειξε τον Κωνσταντίνο Κουκούνα. Ο συγκεκριμένος φίλος του Ηρακλή κέρδισε την αυθεντική φανέλα του Ντίκα, κατόπιν της κλήρωσης που διενεργήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Ο άσος του Ηρακλή επέλεξε το νούμερο 10, το οποίο αντιστοιχούσε στον κ. Κουκούνα, βάσει της χρονολογικής σειράς αποστολής των μηνυμάτων για τον MVP του Αυγούστου.

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ηρακλή”, ήταν το σύντομο σχόλιο του Ντίκα, ο οποίος είπε και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί. Δέχτηκε με ευχαρίστηση να γράψει στη μητρική του γλώσσα μία αφιέρωση στους φίλους του Ηρακλή (“σας ευχαριστώ πολύ”, η μετάφραση του μηνύματος).

Παράλληλα, επέλεξε και τους τέσσερις φίλους του Ηρακλή που κέρδισαν από μία πρόσκληση για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας παρουσία φιλάθλων, το οποίο είναι κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για τους Ποντικέρη Αθανάσιο (6947 … 510), Ριαβόγλου Βασίλειο (6938 … 636), Ντουνούση Αντώνιο (6972 … 797) και Ξανθόπουλο Αλέξανδρο (6949 … 882).

 

Το βίντεο από τη BLUEARENA TV

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top