Εκτός Ντάλα Μπόνα και Μιλάνο, εντός ο Βουτσιάς

Εκτός αποστολής για τον αγώνα του ΟΑΚΑ έμειναν ο Ντάλα Μπόνα (προφανώς δεν έπεισε τον προπονητή του ότι έφτασε στα πειθυμητά επίπεδα, όπως φάνηκε και …

Ηρακλής

Εκτός αποστολής για τον αγώνα του ΟΑΚΑ έμειναν ο Ντάλα Μπόνα (προφανώς δεν έπεισε τον προπονητή του ότι έφτασε στα πειθυμητά επίπεδα, όπως φάνηκε και στα φιλικά της Επανομής) και ο Μιλάνο (είναι εμφανέστατα ντεφορμέ), ενώ αντιθέτως επιβραβεύθηκε η προσπάθεια του Βουτσιά και του Γιάντση, οι οποίοι μετέχουν στην 18άδα. 

Πιο αναλυτικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με μια ελαφρά προπονηση σήμερα το απόγευμα στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Ο μόνος, ο οποίος παρέμεινε εκτός κανονικού προγράμματος ήταν ο Ιωαννίδης, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπεία.

Μετά την προπόνηση ο Όλεγκ Προτάσοφ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, την οποία αποτελούν οι εξής (18) ποδοσφαιριστές:

Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Λέκι, Μάρτος, Γιαννούλης, Παπαστεριανός, Φούφουλας, Κονέ, Βουτσιάς, Ντιέ, Επστάιν, Τούμα, Ντίκα, Μπόσνιακ, Γιάκομπ, Γιάντσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top