Ανέβηκε στο δεύτερο και κέρδισε 87-42

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής κέρδισε τον Αίαντα Ευόσμου με 87-42 στο Ιβανώφειο, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Η ομάδα του Λευτέρη Κακιούση …

Ηρακλής

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής κέρδισε τον Αίαντα Ευόσμου με 87-42 στο Ιβανώφειο, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας.

Η ομάδα του Λευτέρη Κακιούση δεν είχε ρυθμό στο πρώτο μέρος κι επέτρεψε στον Αίαντα να είναι ανταγωνιστικός και να τον ακολοθεί κατά πόδας στο σκορ. Οι κυανόλευκοι βελτιώθηκαν θεαματικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν και δέχθηκαν μόλις έξι πόντους και «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη. Ο τεχνικός του Ηρακλή έχοντας πλέον τους Τσαμάτο και Λαμπρόπουλο στη διάθεσή του, δοκίμασε πολλά σχήματα και μοίρασε το χρόνο συμμετοχής. Οι δύο νεοφερμένοι παίκτες ήταν θετικοί, βοηθώντας και στις δύο πλευρές του παρκέ. Γι’ακόμη μια φορά, ο Κακιούσης δοκίμασε πολλά «ελαφριά» σχήματα κι έδωσε βάρος στην άμυνα. Ο Νίκος Κούβελας αγωνίστηκε και σε αυτό τον αγώνα, ενώ ο Δημήτρης Καραδολάμης που επίσης δοκιμάζεται, δεν πήρε χρόνο αν και βρέθηκε στον πάγκο.
Ο Ηρακλής θα πάρει μέρος στο τουνρουά του Μαντουλίδη το διάστημα 18-19 Σεπτεμβρίου και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα του Κυπέλλου. Εκτός του Ηρακλή και του Μαντουλίδη, θα πάρουν μέρος ΚΑΟΔ και Ερμής Λαγκαδά.

Τα δεκάλεπτα: 14-10, 35-33, 62-39, 87-42.
Τους πόντους του Ηρακλή σημείωσαν: Κέκελης 7(1), Καμπερίδης 2, Πέτροβιτς 16(2), Καραποστόλου 15(3), Τσαμάτος 10(2), Λαμπρόπουλος 8, Μπούτσι 3, Δέσπος 10, Κούβελας 7, Τσαλκιτζής, Ακεψιμαϊδης 6, Ακτίπης 3(1).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top