Έτοιμες οι μακέτες για το παλάτι του Ηρακλή

Ένα όνειρο δεκαετιών, παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά. Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της μακέτας του γηπέδου της Μίκρας έχει ξεκινήσει. Οι Μπάμπης Καρακάσης …

Ηρακλής

Ένα όνειρο δεκαετιών, παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά. Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της μακέτας του γηπέδου της Μίκρας έχει ξεκινήσει. Οι Μπάμπης Καρακάσης και Μενέλαος Βαρβέρης που ανέλαβαν τη μελέτη του έργου, θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα (14/9) τις ολοκληρωμένες μακέτες και τα σχέδια του γηπέδου ενώπιον της επταμελούς επιτροπής του Ερασιτέχνη (!).

Αυτή τη φορά δεν θα παρουσιαστεί ένα μέρος του έργου, όπως συνέβη στις προηγούμενες συναντήσεις των δύο πλευρών, αλλά ολόκληρο το έργο. Ο Καρακάσης επέστρεψε χθες από την Ιταλία, έχοντας στα χέρια του όλα τα έγγραφα που θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Όσοι κατάφεραν να δουν τις μακέτες, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι… έπαθαν πλάκα και το χαρακτήρισαν ένα πραγματικό κόσμημα.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε και το κομμάτι του σχεδιασμού, μπαίνει σε εφαρμογή το πιο καθοριστικό μέρος του σχεδίου… «ιδιόκτητο γήπεδο στη Μίκρα», που αφορά στη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού, από τον οποίο θα προκύψει ο ανάδοχος. Πρόθεση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη είναι ο διαγωνισμός να πραγματοποιηθεί λίαν συντόμως, ώστε μέχρι τα τέλη του χρόνου να βρεθεί η εταιρία που θα αναλάβει την υλοποίηση του μεγαλύτερου ονείρου που έχει κάθε φίλος της ομάδας.

Όσο για το χρόνο περάτωσης του έργου; Εφόσον βρεθεί ο χρηματοδότης, σε 18 μήνες ο Ηρακλής θα αποκτήσει το δικό του σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top