Τελειώνει με Τσαμάτο

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η περίπτωση του Αλέξη Τσαμάτου, με τον 32χρονο φόργουορντ να τα έχει βρει με τον Ηρακλή. Ισως αύριο υπάρχει οριστική εξέλιξη …

Ηρακλής

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η περίπτωση του Αλέξη Τσαμάτου, με τον 32χρονο φόργουορντ να τα έχει βρει με τον Ηρακλή. Ισως αύριο υπάρχει οριστική εξέλιξη καθώς αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησής του. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Ερασιτέχνη με τους Γιώργο Γαλανό και Απόστολο Τσιπίδη και υπογράφηκε το συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, το ΤΑΚ μπορεί να προγραμματίσει τις κινήσεις που θα κάνει από εδώ και στο εξής. Αλλά και ο Λευτέρης Κακιούσης μπορεί να προχωρήσει στον σχεδιασμό που έχει κάνει, καθώς εκτός των περιπτώσεων Τσαμάτου και του νεαρού Γιώργου Γεωργάκη, θα αποφασίσει αν θα αποκτηθεί ένας ακόμη ψηλός (υπάρχουν επαφές για τον Φώτη Λαμπρόπουλο), αλλά και ποια θέση θα καλύψει ο δεύτερος κοινοτικός.
Ολα αυτά στην περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στην Α1, καθώς περιμένουν την απόφαση της ΕΕΑ. Μπορεί στη Λάρισα να ανακοίνωσαν πως έχουν συμφωνήσει για τη συγχώνευση Ολύμπιας και ΑΕΛ, αλλά απομένει το οριστικό ΟΚ. Για το Σάββατο προγραμματίστηκε φιλικό με τον Αίαντα Ευόσμου, και μένει να αποσαφηνιστεί σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top