Ταε κβο ντο: τέσσερα μετάλλια στο Ισραήλ

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε συνολικά η ελληνική αποστολή στους διεθνείς αγώνες ταεκβοντο που διεξήχθησαν στο Ισραηλ. Συγκεκριμένα, οι έλληνες αθλητές κατέκτησαν δυο χρυσά μετάλλια με τις …

Άλλα αθλήματα

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε συνολικά η ελληνική αποστολή στους διεθνείς αγώνες ταεκβοντο που διεξήχθησαν στο Ισραηλ. Συγκεκριμένα, οι έλληνες αθλητές κατέκτησαν δυο χρυσά μετάλλια με τις Νάνσυ Τριμούδη (-72κ.) και η Εφη Ριζά (-51κ.), ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι  Σούλα Διλγεράκη (+72κ.) και ο Ηλίας Κιουρτσίδης (-73κ.).

Ο προπονητής Κυριακος Παρασιδης μίλησε για την επιτυχία της ομάδας «Η νίκη ή η ήττα είναι συνολική δουλειά. Είμαι ευχαριστημένος, όχι τόσο από την κατάκτηση των τεσσάρων μεταλλίων, αλλά επειδή τα παιδιά δεν είχαν προλάβει, επειδή είχε μεσολαβήσει καλοκαίρι, να προετοιμαστούν σωστά και δυνατά. Ωστόσο αντεπεξήλθαν και έδειξαν τις ικανότητές τους. Σαν διοργάνωση ήταν καλή και η Ελλάδα απέδειξε ότι πάντα βρίσκεται μέσα στους στόχους της”. Αυτοί οι αγώνες ήταν τεστ μιας και από εδώ και πέρα οι αθλητές του ταεκβοντο θα αρχίσουν σκληρή προετοιμασία προκείμενου να είναι έτοιμοι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη.

Back to Top