Ιακωβάκης: «Θα αγωνιστώ με στόχο το καλύτερο»

Ο Περικλής Ιακωβακης θα κλείσει την φετινή του σεζόν με πολύ όμορφο τρόπο καθώς θα αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό και θα βάλει τα δυνατά …

Άλλα αθλήματα

Ο Περικλής Ιακωβακης θα κλείσει την φετινή του σεζόν με πολύ όμορφο τρόπο καθώς θα αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό και θα βάλει τα δυνατά του για να εισπράξει το πιο δυνατό χειροκρότημα. 

Ο 30χρονος εμποδιστής θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Τελικό Στίβου WAF – IAAF / VTB Bank, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου και από οτι φαίνεται ετοιμάζεται να κάνει κάτι καλό. Συγκεκριμένα, ο Περικλής Ιακωβάκης μίλησε για το τι περιμένει σε αυτόν τον αγώνα και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: “Από τη στιγμή που έμαθα ότι θα έχω την τιμή να αγωνιστώ στον Παγκόσμιο Τελικό, ακολούθησα πρόγραμμα δυνατών προπονήσεων και είμαι σε θέση να πω ότι πραγματικά νιώθω πάρα πολύ καλά. Έχω υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου, θα δώσω ό,τι έχω για να πετύχω το καλύτερο δυνατό. Γνωρίζω όμως ότι αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα αγωνιστώ, έτσι απλά για να πω ότι συμμετείχα. Είχα κατακτήσει την πρώτη θέση στον Παγκόσμιο Τελικό που είχε γίνει το 2006 στην Στουτγάρδη και γνωρίζω πολύ καλά το συναίσθημα. Δεν ξέρω τι θα μου επιφυλάξει αυτός ο αγώνας, αλλά θα αγωνιστώ με στόχο το καλύτερο “.  

Όσον αφορά για την πόλη της Θεσσαλονίκης και για το γεγονός ότι θα τρέξει μπροστά στο ελληνικό κοινό ο ίδιος είπε: «Τα κινητρα αυξάνονται, δεν υπάρχει εξάλλου μεγαλύτερη ευχαρίστηση για τον κάθε Έλληνα αθλητή, από το να τρέχει μπροστά σε ελληνικό κοινό. Θυμάμαι επίσης ότι, το 2006 είχε γίνει το Μπρούνο Τζάουλι στη Θεσσαλονίκη και στις κερκίδες του Καυτανζογλείου σταδίου ήταν περίπου 15.000 φίλαθλοι. Ήταν πραγματικά, πολύ όμορφο το συναίσθημα που ένιωσα. Ξέρω επίσης ότι τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ένας χαμός για ένα εισιτήριο. Πολλοί φίλοι μου από την Αθήνα, αναζήτησαν τρόπους εξασφάλισης εισιτηρίων, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι έχουν αντιληφθεί την σπουδαιότητα αυτής της διοργάνωσης. Από εκεί και πέρα, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παλέψω για το καλύτερο”.

Back to Top