Οι μεν και η δε…

Η απόφαση της ΠΑΕ να μην ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού από τον Δημήτρη Βλάχο …

Η απόφαση της ΠΑΕ να μην ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού από τον Δημήτρη Βλάχο στη BLUEARENA.

“Ήταν δεδομένο ότι η απόφαση της ΠΑΕ να μην ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα προκαλούσε αντιδράσεις. Την τελευταία διετία, κάποιοι άνθρωποι δεν έχασαν παιχνίδι του Ηρακλή. Ούτε φιλικό προετοιμασίας. Το… κοντέρ τους έγραψε δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Παράλληλα, κατάφεραν να γεμίσουν ένα πέταλο με νεαρόκοσμο που ποτέ δεν είχε ο Ηρακλής την τελευταία εικοσαετία. Και ξαφνικά, πληροφορήθηκαν χθες ότι την Κυριακή θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας από την τηλεόραση. Για τον οπαδό, δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία και είναι λογικό να αντιδρά.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη, έχει να κάνει με την εταιρία που λέγεται Ηρακλής. Γιατί πέρα από ομάδα, ο Ηρακλής και κάθε άλλος σύλλογος, είναι και μία εταιρία. Και οι εταιρίες στηρίζονται σε οικονομικά στοιχεία. Τι δείχνουν αυτά τα στοιχεία; Ότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η οικονομική ζημία της εταιρίας από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί, ξεπερνάει τις εκατό χιλιάδες ευρώ. Όσα ακριβώς πλήρωσε η ΠΑΕ πέρσι σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Κάθε πλευρά έχει τα δίκια της. Έχει όμως και τα άδικα. Άδικο είναι να πληρώνει η ΠΑΕ ένα σωρό χρήματα σε συμβόλαια, έχοντας ήδη απλώσει το… πάπλωμα πέρα από τα πόδια της. Άδικο όμως είναι και η ομάδα να στερείται της στήριξης των οπαδών της σε όλα τα γήπεδα.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι στο τέλος αυτός που την… πληρώνει είναι ο Ηρακλής. Είτε οικονομικά, είτε αγωνιστικά. Όσο είναι ακόμη καιρός και για να μην τορπιλιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι για να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που πραγματικά ανήκει, οφείλουν οι δύο πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν μία φόρμουλα συνεννόησης. Έστω και αν χρειαστεί να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Θα γίνουν όμως για το καλό του Ηρακλή…”

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top