Φουλάρει για τον ταλαντούχο Γιώργο Γεωργάκη

Σε πολύ καλό σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον Μαντουλίδη για την απόκτηση του ταλαντούχου σέντερ Γιώργου Γεωργάκη (18 χρ., 2,08) και στις αρχές της …

Ηρακλής

Σε πολύ καλό σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον Μαντουλίδη για την απόκτηση του ταλαντούχου σέντερ Γιώργου Γεωργάκη (18 χρ., 2,08) και στις αρχές της εβδομάδας θα γίνουν οι τελικές επαφές. Ο Σερραίος σέντερ (γεννημένος στη Νιγρίτα) αγωνίζεται στο Μαντουλίδη από το καλοκαίρι του 2006, ενώ μία σεζόν υπήρξε συμπαίκτης με το Θωμά Τσαλκιτζή, που ανήκει και αυτός στο ρόστερ της ομάδας.
Το ταλέντο του Γιώργου Γεωργάκη φάνηκε από νωρίς και πέρυσι ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας των Εφήβων που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ των Εφήβων που διεξήχθη στην Αμαλιάδα. Ηταν επίσης μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Νέας Ζηλανδίας. Ο Λευτέρης Κακιούσης είχε εισηγηθεί την απόκτηση του νεαρού παίκτη και τις τελευταίες ημέρες οι επαφές με τον Μαντουλίδη είναι συνεχείς ώστε να καμφθούν και τα τελευταία εμπόδια.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top