Πολυβόλο ο Πέτροβιτς-Νίκη με 68-58 στο φιλικό

Τα… ανεπίσημα αποκαλυπτήρια για τη νέα σεζόν έκανε ο Ηρακλής . Οι κυανόλευκοι στο πρώτο φιλικό κέρδισαν την Αναγέννηση/Φλόγα με 68-58, στο κλειστό της Πολίχνης, …

Ηρακλής

Τα… ανεπίσημα αποκαλυπτήρια για τη νέα σεζόν έκανε ο Ηρακλής . Οι κυανόλευκοι στο πρώτο φιλικό κέρδισαν την Αναγέννηση/Φλόγα με 68-58, στο κλειστό της Πολίχνης, δείχνοντας θετικά στοιχεία και με τα νέα αποκτήματα να βοηθούν σε όλους τους τομείς.

Ο Λευτέρης Κακιούσης είχε την ευκαιρία να δει σε αγωνιστικούς ρυθμούς την ομάδα μετά από τρεις εβδομάδες περίπου προετοιμασίας. Παράλληλα, δοκίμασε και το νεαρό Καραδολάμη, ενώ ο Χατζηνικολάου, που επίσης προπονείται με την ομάδα, δεν αγωνίστηκε. Αμφότεροι θα συνεχίσουν να δοκιμάζονται και θα αποφασιστεί αν θα υπογράψουν συμβόλαιο. Ο Νίκος Κούβελας φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Ηρακλή και εκτός συγκλονιστικού ενδεχομένου θα αποκτηθεί. Ο Γιώργος Γιαννουζάκος κάθισε στον πάγκο της ομάδας με πολιτικά, ενώ στην κερκίδα βρέθηκαν οι Γιώργος Γαλανός, Απόστολος Τσιπίδης, Φώτης Θέος και Μάκης Σαρλής παρακολουθώντας τις προσπάθειες της ομάδας.
Ο Ηρακλής εμφάνισε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν και τον προπονητή της ομάδας. Εξαιρετική άμυνα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, γρήγορο μπάσκετ, κοντά σχήματα και πολλές συνεργασίες ψηλών-κοντών, αλλά και πικ εν ρολ. Ο χρόνος μοιράστηκε στους παίκτες, με τον Πέτροβιτς να ξεχωρίζει με τους 23 πόντους, παρότι έπαιξε κυρίως στη θέση “4”.
Τα δεκάλεπτα: 22-13, 41-25, 52-39, 68-58.
Τους πόντους του Ηρακλή σημείωσαν: Κέκελης 6, Καμπερίδης 6(2), Πέτροβιτς 23(1), Καραποστόλου 3(1), Μπούτσι 6, Δέσπος 6, Κούβελας 3, Καραδολάμης 3(1), Τσαλκιτζής 2, Ακεψιμαϊδης 8(2), Ακτίπης 2.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top