Νέα παράταση στις υπογραφές

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, ούτε σήμερα, η συνάντηση των χορηγών του ΤΑΚ με τα μέλη του Ερασιτέχνη για την υπογραφή του συμφωνητικού. Οι Γιώργος Γαλανός και …

Ηρακλής

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, ούτε σήμερα, η συνάντηση των χορηγών του ΤΑΚ με τα μέλη του Ερασιτέχνη για την υπογραφή του συμφωνητικού. Οι Γιώργος Γαλανός και Απόστολος Τσιπίδης θα περιμένουν την ειδοποίηση του ΓΣ Ηρακλής για το πότε θα υπογραφεί η συμφωνία ώστε οι δύο άντρες να αναλάβουν τυπικά τους ρόλους τους στην ομάδα. Εδώ και καιρό τονίζεται από την πλευρά των επιχειρηματιών πως θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση, ώστε να συνεισφέρουν ακόμη πιο ενεργά, αλλά έχουν προκύψει εμπόδια κι έχουν να κάνουν με τους όρους που θα τεθούν από πλευράς Ερασιτέχνη, αλλά και τους όρους που έχουν θέσει οι δύο ενδιαφερόμενοι.
Στο ακουστικό του βρίσκεται και ο Λευτέρης Κακιούσης, που προς το παρών ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά κι αυτός ανησυχεί για την επόμενη μέρα. Η ομάδα πάντως μετά τις προπονήσεις των τελευταίων εβδομάδων θα δοκιμαστεί αύριο στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση/Φλόγα, στο κλειστό γήπεδο της Πολίχνης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top