Το συμφωνητικό και η συγχώνευση

Κι ενώ σε λίγη ώρα θα ολοκληρωθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α2 στην οποία παίρνει μέρος ο Ηρακλής, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο τόσο στη …

Ηρακλής

Κι ενώ σε λίγη ώρα θα ολοκληρωθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α2 στην οποία παίρνει μέρος ο Ηρακλής, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στη Λάρισα. Οπως όλα δείχνουν, το ραντεβού των ανθρώπων του Ερασιτέχνη με τη διοίκηση του ΤΑΚ και τους δύο επιχειρηματίες που επιθυμούν (κι έχουν συμφωνήσει) να συνεισφέρουν στο τμήμα μετατίθεται για αύριο, Πέμπτη (3/9). Οι διαφορές που υφίστανται ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σημαντικές, αλλά με καλή θέληση μπορούν να ξεπεραστούν. Γι’αυτό και οι κ.κ. Γαλανός, Τσιπίδης είναι αισιόδοξοι. Κι αν όλα πάνε καλά, μπορεί να γνωρίζουν μέχρι αύριο σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα. Η ομάδα πάντως, με όσους παίκτες υπάρχουν στο ρόστερ, προετοιμάζεται σε έντονους ρυθμούς, ενώ την Παρασκευή θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό, με αντίπαλο την Αναγέννηση/Φλόγα.
Στη Λάρισα, ο Δήμαρχος της πόλης, Κώστας Τζανακούλης, θα συναντηθεί με τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην συγχώνευση Ολύμπιας και ΑΕΛ, που είναι στα σκαριά. Από το βράδυ της Δευτέρας το κλίμα έχει αλλάξει και υπάρχει έντονη διάθεση για συνεργασία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές. Τα σοβαρά προβλήματα όμως παραμένουν κι έχουν να κάνουν με χρέη προηγούμενων ετών και ποιους θα βαρύνουν αυτά μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top