Χρειάζεται βοήθεια το ανδρικό τμήμα

Ένα νέο είδος «γρίπης» προσέβαλε το αντρικό τμήμα του πόλο του Ηρακλή. Το τμήμα «αρρώστησε» για τα καλά και στον σύλλογο προσπαθούν να βρουν τη …

Άλλα αθλήματα

Ένα νέο είδος «γρίπης» προσέβαλε το αντρικό τμήμα του πόλο του Ηρακλή. Το τμήμα «αρρώστησε» για τα καλά και στον σύλλογο προσπαθούν να βρουν τη γιατρειά. Θα γίνουν προσπάθειες για να δυναμώσουν το τμήμα και να επανέλθει. Μόνο που για την γρηγορότερη ανάρρωση θα χρειαστεί ένας καλός «γιατρός». Ένας δυνατός χορηγός που θα δώσει λύσεις στα πολύ άσχημα οικονομικά του τμήματος.

Στην κυριολεξία τα κύρια προβλήματα του πόλο του Ηρακλή είναι οικονομικής φύσης καθώς η ομάδα έχει ακόμα υποχρεώσεις με τις πληρωμές των παικτών από την προηγούμενη χρονιά  και καλείται να αντεπεξέλθει σε νέο μπάτζετ για την νέα χρόνια.

Όσον αφορά τα νέα από το πόλο του Ηρακλή ο προπονητής, Μανώλης Γούναρης (φωτογραφία 2) αποτελεί πλέον παρελθόν από το κυανόλευκο στρατόπεδο. Στο μεταξύ, ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η αποχώρηση του Λάμπρου Βογιατζόγλου (φωτογραφία 1) ενός από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας που για πολλούς αποτελούσε την σημαία της ομάδος.

Από την μια πλευρά είναι αρνητικό που ένας μεγάλος παίκτης αποχωρεί από την ομάδα, αλλά από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής δεν μπορούσε οικονομικά να καλύψει αυτόν τον παίκτη συν το γεγονός ότι λόγω της δεκαετής προσφοράς του, ο αθλητής έχει το δελτίο στα χέρια του. Για τους δυο αυτούς λόγους η αποχώρηση του παίκτη μάλλον στο τέλος άφησε ικανοποιημένες και τις δυο πλευρές καθώς έγινε κατόπιν κοινής συναίνεσης και αφήνει περιθώρια για μια νέα συνεργασία στο μέλλον.

Ο νέος έφορος και γενικός αρχηγός του Ηρακλή κ. Χρήστος Παπαχρήστου μίλησε στην ιστοσελίδα του «BLUEARENA»: «Ο Ηρακλής θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάμπρο Βογιατζόγλου για την πολύτιμη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον.» Όσον αφορά στα υπόλοιπα προβλήματα της ομάδας ο κ.Παπαχρήστου δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε αναζήτηση οικονομικών πόρων και όλα θα κριθούν από το πρώτο διοικητικό συμβούλιο για το αν θα εγκρίνει το αναπτυξιακό προγραμματισμό και το μπάτζετ της νέας χρονιάς».

Σχεδόν σίγουρο πάντως είναι ότι για μία ακόμη φορά η ομάδα θα δώσει βάρος στις υποδομές μιας και από αυτές επανδρώνεται η ομάδα του  Ηρακλή τα τελευταία χρόνια.

 

Back to Top