Βάσια: “Πάει να γίνει κάτι καλό. Γιατί να το χαλάσουμε;”

Ηταν παρών στην Κομοτηνή, ήταν παρών και στο Καυτανζόγλειο. Ο Βασίλης Χατζηπαναγής έχει άποψη για τη νέα ομάδα που κάνει ο Ηρακλής. Ζητήθηκε η γνώμη …

Ηρακλής

Ηταν παρών στην Κομοτηνή, ήταν παρών και στο Καυτανζόγλειο. Ο Βασίλης Χατζηπαναγής έχει άποψη για τη νέα ομάδα που κάνει ο Ηρακλής. Ζητήθηκε η γνώμη του. Είπε καλά λόγια. Και μαζί και αυτό ζήτησε τώρα που γίνεται μια συγκεκριμένη αγωνιστική προσπάθεια να υπάρξει γενικότερα ηρεμία μετά και το ντέρμπι με τον Αρη και τα όσα έγιναν εκεί. Στις δηλώσεις που έκανε ο Βάσια στο «Αθλητικό Μετρόπολις» είπε μεταξύ άλλων, ότι… «εκείνη τη στιγμή, μου ερχότανε να πάω εκεί. Αν ήμουν στον πάγκο θα πήγαινα αμέσως και θα το έλυνα».

Η αναφορά γινόταν στην είσοδο του φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο, ένα περιστατικό το οποίο το χαρακτήρισε μεμονωμένο. «Δεν χρειάζεται τόσος φανατισμός. Δεν λέω για όλους. Τα πρόστιμα κάνουν κακό στην ομάδα. Ηδη έδωσαν λεφτά στην Κομοτηνή. Τώρα, πόσα θα δώσουν; Δεν αναφέρομαι σε όλους τους φιλάθλους φυσικά. Δεν χρειάζεται αυτές οι ενέργειες που έκανε αυτός ο φίλαθλος. Σίγουρα ήταν μεμονωμένο αλλά να μην ξαναγίνει. Στον Ηρακλή πάει να γίνει κάτι καλό με την ομάδα. Γιατί να το χαλάσουν; Γίνονται καλές κινήσεις. Θέλω να κάνω έκκληση στους φιλάθλους. Λίγο να ηρεμήσουν και να βοηθήσουν την ομάδα και να μην έχουμε αυτά τα επεισόδια, που επαναλαμβάνω ότι ήταν μεμονωμένα βέβαια».

Ο Χατζηπαναγής σχολιάζοντας το πώς πάει μέχρι τώρα η ομάδα και τι συμπεράσματα βγάζει ο ίδιος, αν και είναι ακόμη αρχή, είπε: «Η ομάδα παρουσιάζεται καλή. Αυτό μου λένε και άνθρωποι από άλλες ομάδες που συζητώ μαζί τους και με λένε ότι ο Ηρακλής φέτος είναι πολύ καλός με τις μεταγραφές που έγιναν». Ο Χατζηπαναγής επιστρέφει και αυτός στον Ηρακλή. Και μάλιστα εκτός από τη συνεργασία που θα υπάρχει με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου και τα γήπεδα που έχει ο Βάσια θα αναλάβει και πόστο στην ομάδα που ακόμη δεν έχει καθορισθεί. «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα γιατί γίνεται καλή δουλειά», λέει.

Κάποια στιγμή ρωτήθηκε για το ποιοι παίκτες του αρέσουν μέχρι τώρα. «Με τον Αρη μου άρεσε πολύ, παρ’ όλο που έχασε το γκολ, ο Γιάκομπ. Ο Ντίκα στην Κομοτηνή ήταν πολύ καλός, με τον Αρη όχι τόσο αλλά φαίνεται ότι αυτός θα γίνεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι. Σταθερά καλός είναι ο Ντιέ. Γενικώς, λέω ότι η ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες που θα ανεβούνε κι άλλο. Στην άμυνα θέλει λίγο βελτίωση. Η ομάδα είναι πολύ ανεβασμένη».

Όπως είπε ο ίδιος, μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας μίλησε με τον Ολεγκ Προτάσοφ. «Κι ο Προτάσοφ με τον οποίον μίλησα μαζί μετά την Κομοτηνή αυτό μου είπε, ότι… «τα παιδιά χρειάζονται παιχνίδια». Θέλω να βοηθήσω την ομάδα γιατί γίνεται καλή δουλειά.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top