Έφτασε το κατηγορητήριο

H Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα γνωστοποίησε στην ΠΑΕ Ηρακλής το κατηγορητήριο για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Σαββάτου. Βάσει αυτού, η ομάδα κινδυνεύει …

Ηρακλής

H Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα γνωστοποίησε στην ΠΑΕ Ηρακλής το κατηγορητήριο για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Σαββάτου. Βάσει αυτού, η ομάδα κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία της έδρας για μία (πιθανότατα) αγωνιστική.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (3/9) στις 13:30 στην Αθήνα. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα, αναφέρεται ότι η ΠΑΕ Ηρακλής κατηγορείται για… «υβριστικά συνθήματα και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης διότι: Δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα φίλαθλος της εγκαλουμένης εισήλθε στον κυρίως αγωνιστικό χώρο και χαστούκισε τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας Μ. Σηφάκη με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και την είσοδο των διαιτητών και των ομάδων στα αποδυτήρια. Μετά από σαράντα πέντε λεπτά και αφού οι διαιτητές πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά».

Ο Ηρακλής κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 , 17 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα  της ΕΠΟ. Επειδή τα άρθρα είναι πολλά και για να μην σας κουράζουμε, μπορείτε πατώντας εδώ, να διαβάσετε τα επίμαχα άρθρα στον Πειθαρχικό Κώδικα  της ΕΠΟ, για να αντιληφθείτε τον κίνδυνο που διατρέχει ο Ηρακλής.

Παράλληλα θα εκδικαστεί η η ένσταση της ΠΑΕ Άρης κατά του κύρους του αγώνα. Μία ένσταση πάντως που συγκεντρώνει λιγοστές έως μηδαμινές πιθανότητες να γίνει αποδεκτή.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top