Νέα αναβολή στη συνάντηση ΤΑΚ-Ερασιτέχνη

Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των διοικούντων του ΤΑΚ Ηρακλής, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, αλλά και τους Γιώργο Γαλανό και Απόστολο Τσιπίδη. Οι άνθρωποι …

Ηρακλής

Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των διοικούντων του ΤΑΚ Ηρακλής, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, αλλά και τους Γιώργο Γαλανό και Απόστολο Τσιπίδη. Οι άνθρωποι του ΓΣ καθυστέρησαν να φτάσουν στο ραντεβού και ζητήθηκε να αναβληθεί για την Τρίτη. Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε τους δύο επιχειρηματίες που είναι αναγκασμένοι να κάνουν υπομονή άλλη μια μέρα και περιμένουν την οριστική λύση στο ζήτημα κα αυτή δεν είναι άλλη από την υπογραφή του συμφωνητικού, ώστε και εγγράφως να μπουν στα κοινά της ομάδας. Αμφότεροι έχουν προσφέρει λύσεις (και χρήμα) παρότι δεν έχουν κανένα τυπικό ρόλο. Η δυσαρέσκεια προς τις κινήσεις του Ερασιτέχνη είναι δεδομένη, αλλά δεν φτάνει (ούτε έφτασε) στο βαθμό να θέλουν να αποχωρήσουν.
Παράλληλα, δεν υπάρχει εξέλιξη και στο αγωνιστικό κομμάτι που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το κυριακάτικο ρεπό. Ο Λευτέρης Κακιούσης περιμένει τις εξελίξεις στο ΤΑΚ αλλά και τα νέα από την ΕΕΑ για τη συμμετοχή της Ολύμπιας ή της ομάδας που θα προκύψει από την συγχώνευση με την ΑΕΛ, που δεν πρχωρά.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top