Παρών στο Καυτανζόγλειο ο Ιακωβάκης

Ανακοινώθηκαν από την οργανωτική Επιτροπή του τελικού των grand prix που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο (12-13/9) οι έλληνες αθλητές που έχει προτείνει ο ΣΕΓΑΣ να …

Άλλα αθλήματα

Ανακοινώθηκαν από την οργανωτική Επιτροπή του τελικού των grand prix που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο (12-13/9) οι έλληνες αθλητές που έχει προτείνει ο ΣΕΓΑΣ να αγωνιστούν στη διοργάνωση. 

Στη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης αναμένεται να λάβουν μέρος συνολικά έξι έλληνες αθλητές και αθλήτριες, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται ο Περικλής Ιακωβάκης, 5ος στα 400μ. εμπόδια ανδρών στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Βερολίνου, καθώς και η Σάβα Λίκα.
Αναλυτικά, οι έλληνες αθλητές που προτάθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ για να συμμετάσχουν στο WAF 2009, είναι οι εξής:
Ανδρες: Περικλής Ιακωβάκης (400μ. εμπόδια), Κώστας Μπανιώτης (ύψος), Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ).
Γυναίκες: Ειρήνη Κοκκιναρίου (3.000μ. στιπλ), Σάβα Λίκα (ακοντισμός), Στέλλα Παπαδοπούλου (σφυροβολία).

Η σχετική λίστα με τα ονόματα των αθλητών καταρτίστηκε από τον αρχιπροπονητή ανδρών – γυναικών του ΣΕΓΑΣ, Στέργιο Τσιφτσόγλου και έχει κατατεθεί προς έγκριση στην IAAF, με τη μεσολάβηση του Γενικού Συντονιστή του WAF 2009, Χρήστου Παλλάκη. 

Ο κ. Τσιφτσογλου δηλωσε : “Οι αθλητές επιλέχθηκαν με βάση την αγωνιστική διαθεσιμότητά τους, αφού βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου, ενώ δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις αθλητών που ήταν αδύνατο να συμμετάσχουν λόγω τραυματισμού” και συνέχισε : “Η παρουσία σημαντικών Ελλήνων πρωταθλητών θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον σ’ αυτήν την σπουδαία διοργάνωση. Θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους φιλάθλους από τη Βόρεια Ελλάδα, ώστε να γεμίσουν τις εξέδρες και να εμψυχώσουν τους Έλληνες αθλητές στην προσπάθειά τους απέναντι στους αστέρες από όλο τον κόσμο”.

Back to Top