Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Πασχάλη Βουτσιά

Ξεχώρισε στην προετοιμασία και έφτασε στην εύλογη κατάληξη της υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου. Ο λόγος για τον Πασχάλη Βουτσιά, που σήμερα (18/08) δεσμεύτηκε για τα επόμενα …

Ηρακλής

Ξεχώρισε στην προετοιμασία και έφτασε στην εύλογη κατάληξη της υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου. Ο λόγος για τον Πασχάλη Βουτσιά, που σήμερα (18/08) δεσμεύτηκε για τα επόμενα πέντε χρόνια (μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με τον Ηρακλή, καθώς στον 19χρονος πολυσύνθετο μέσο πιστεύει πολύ και το έδειξε στην προαγωνιστική περίοδο, ο Όλεγκ Προτάσοφ.

Όσο για τις πρώτες δηλώσεις του μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του, ο νεαρός έδειξε προσγειωμένος και αποφασισμένος να προσφέρει:

«’Είναι μια μεγάλη μέρα για εμένα και για τα όνειρα, που έχω στο ποδόσφαιρο. Αποτελεί παιδικό όνειρο το να αγωνιστώ στον Ηρακλή, εφόσον προέρχομαι από την υποδομή του Συλλόγου. Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά παράλληλα αναγνωρίζω και το βάρος της ευθύνης, που με βαραίνει από το γεγονός, ότι ο προπονητής μου και οι ιθύνοντες της ομάδας με επέλεξαν να προχωρήσω σε αυτό το σπουδαίο για την καριέρα μου βήμα.

Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω την επιλογή τους. Η ηλικία μου απαιτεί πολλή και σκληρή δουλειά. Γνωρίζω ότι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, αλλά έχω και μεγάλη διάθεση να προσφέρω στον Ηρακλή. Ευχαριστώ, όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα», είπε ο Πασχάλης Βουτσιάς.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top