Προσμονή στο κυανόλευκο ΤΑΚ

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες ώστε να γνωστοποιηθεί η απόφαση της ΕΕΑ για τις ομάδες που θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1. Από …

Ηρακλής

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες ώστε να γνωστοποιηθεί η απόφαση της ΕΕΑ για τις ομάδες που θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1. Από τη Δευτέρα (17/8) η επιτροπή αναμένεται να ανοίγει τους φακέλους και είναι θέμα εικοσιτετραώρων να γίνουν γνωστές οι αποφάσεις.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι στο ελληνικό μπάσκετ διαδραματίζονται ιστορίες που δεν τιμούν κανέναν. Η Ολύμπια Λάρισας (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) έχει καταθέσει το δικό της φάκελο και άπαντες περιμένουν την ΕΕΑ να αποφασίσει αν πληροί τις προϋποθέσεις να αγωνιστεί στην Α1. Ετσι, η Δάφνη (ως τρίτη της Α2) ή ο Ηρακλής (αν η αθηναϊκή ομάδα δεν τα καταφέρει) περιμένουν να μάθουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται. Οπως φαίνεται, ίσως κι αυτή την εβδομάδα να υπάρξουν οι αποφάσεις και άπαντες θα γνωρίζουν που θα παίξουν και τι μεταγραφικό προγραμματισμό θα κάνουν.
Στο Ιβανώφειο είναι εδώ και καιρό έτοιμοι για όλα. Μετά τις αρχικέ κινήσεις, συμφωνίες δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά οι συζητήσεις που γίνονται δείχνουν πως έχουν βάλει ψηλά τον πήχη, είτε για την Α1 είτε για την Α2 και είναι έτοιμοι να δεχθούν κάθε απόφαση της Πολιτείας.
Αύριο (17/8) θα αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ. Το ενδιαφέρον όμως θα είναι στα γραφεία του γηπέδου, όπου και θα συνεχίζονται οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους κι ενδεχομένως να υπάρχουν ευχάριστες ανακοινώσεις από το μέτωπο αυτό.
Η BLUEARENA εδώ και μέρες έχει ενημερώσει για το έντονο ενδιαφέρον στον Δημήτρη Δέσπο (τον έχουν πλησιάσει κι άλλες ομάδες από την Α1, όπως ο ΠΑΟΚ) και η συμφωνία με τον Ηρακλή είναι θέμα χρόνου να επικυρωθεί, ενώ σε καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις με τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top