Ο Ηρακλής χτύπησε την πόρτα του Λάζαρου Παπαδόπουλου

Ο μπασκετικός Ηρακλής είναι στο μεταίχμιο. Κάπου μεταξύ Α2 και Α1. Η συγχώνευση των δύο ομάδων της Λάρισας, ίσως τον αφήσει για μια ακόμη χρονιά στη …

Ηρακλής

Ο μπασκετικός Ηρακλής είναι στο μεταίχμιο. Κάπου μεταξύ Α2 και Α1. Η συγχώνευση των δύο ομάδων της Λάρισας, ίσως τον αφήσει για μια ακόμη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία. Τα σχέδια όμως γίνονται και σύμφωνα με πληροφορίες της “BLUEARENA”, ο Ηρακλής έχει χτυπήσει μέχρι και την πόρτα του Λάζαρου Παπαδόπουλου (!), σε μια απόπειρα να πειστεί ο διεθνής σέντερ να επιστρέψει στο Ιβανώφειο, πραγματοποιώντας ένα «μεγάλο κόλπο» στα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ.

Οι διοικούντες και ο Λευτέρης Κακιούσης, μεθοδικά και με διάθεση για οικονομική θυσία επενδύουν στην προοπτική της επανόδου στην μεγάλη κατηγορία. «Κάποτε θα επιστρέψω στον Ηρακλή», έλεγε μετά την πρώτη επιστροφή του και το ταξίδι στη Μόσχα για την Ντινάμο, ο Λάζος, γνωστός για τα «γαλάζια» αισθήματά του. Δεν ξεχνά κανείς το γεγονός ότι δεν ήταν ξετρελαμένος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ούτε το κλάμα του αποχωρισμού του Έλληνα γίγαντα.

Ο Λευτέρης Κακιούσης βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του, με ολόκληρο το «κυανόλευκο» στρατόπεδο να τηρεί στάση αναμονής, μέχρι να διαπιστωθεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα από τη νέα περίοδο.

 

Αν προκύψει Α1, τότε, στο «Γεώργιος Ιβάνωφ» είναι έτοιμοι να κάνουν ομάδα. Και, μάλιστα, προδιαγραφών, όπως τις όρισε ο ίδιος ο «γαλάζιος» κόουτς, με το που συμφώνησε να κάτσει στον πάγκο της αγαπημένης ομάδας του: «Το ζητούμενο δεν είναι μόνο να επιστρέψει ο Ηρακλής στην Α1, αλλά και να πλασαριστεί απευθείας στην πρώτη εξάδα». Κάτι ήξερε ο Λευτέρης, όταν το έλεγε.

 

Αλλά ακόμη και στην προοπτική της Α2, οι ιθύνοντες του μπασκετικού «Γηραιού» είναι πανέτοιμοι. Πήραν Μπούτσι, Κέκελη, Καραποστόλου, Ακεψιμαϊδη, έχουν συμφωνήσει με τον Δέσπο και τηρούν στάση αναμονής μέχρι το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης «κατηγορία».

 

 

 

ΒΛΑΝΤΟ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Ακόμη κι αν η… μπίλια κάτσει στο… «2» και η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια καθυστερήσει μια αγωνιστική περίοδο επιπλέον, ο Γιώργος Γαλανός, φέρεται να έχει ανάψει το «πράσινο» προκειμένου ο Κακιούσης να «κτυπήσει» ονόματα, επιπέδου Α1.

Ήδη ο Βλάντο Πέτροβιτς, ο γνωστός Ελληνοσέρβος γκαρντ – φόργουορντ έχει δεχθεί κρούση από τον Ηρακλή, με την ομάδα να καταδεικνύει και να επεξηγεί τι ακριβώς εννοεί, όταν ισχυρίζεται ότι ακόμη και στην Α2 θα κάνει πρωταθλητισμό.

Η περίπτωση του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς – Στεργίου (32χρ. – 1.98), βεβαίως αφορά και την προοπτική της Α1, καθώς πρόκειται για παίκτη με πλούσιο παλμαρέ καριέρας, το οποίο περιλαμβάνει Παρτίζαν, Άρη, Κάσερες, Άλμπα, Μπρέογκαν, Σιένα, Ρασίνγκ Παρί, Μπολόνια, ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν η ελληνική Α1 και ο Πανελλήνιος.

Και άλλοι γνωστοί παίκτες της μεγάλης κατηγορίας έχουν βολιδοσκοπηθεί από τον Λευτέρη Κακιούση – προσωπικώς – και σύντομα αναμένονται αποτελέσματα και μάλιστα θετικά. Αυτό, που προέχει είναι το ξεκαθάρισμα της κατηγορίας που θα φιλοξενήσει τη νέα περίοδο τις «κυανόλευκες» μπασκετικές φιλοδοξίες για ολική επαναφορά στην αγωνιστική καταξίωση… 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top