Στίβος: Με τα όνειρα στις βαλίτσες τους

Αναχωρεί την Τετάρτη για το Βερολίνο το κύριο μέρος της ελληνικής αποστολής που θα συμμετάσχει στο 12ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου (15-23/8), ενώ οι υπόλοιποι θα …

Άλλα αθλήματα

Αναχωρεί την Τετάρτη για το Βερολίνο το κύριο μέρος της ελληνικής αποστολής που θα συμμετάσχει στο 12ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου (15-23/8), ενώ οι υπόλοιποι θα ταξιδέψουν για τη γερμανική πρωτεύουσα στις 18 και 19 του μήνα. Μετά την οριστική απόφαση του Σπύρου Λεμπέση να ολοκληρώσει έπειτα από το Γκραν Πρι της Θήβας την αγωνιστική του σεζόν, η αποστολή αποτελείται από 7 άνδρες και 14 γυναίκες.

Με το κύριο γκρουπ της αποστολής θα αναχωρήσουν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

Άνδρες: Περικλής Ιακωβάκης, Κώστας Μπανιώτης, Δημήτρης Τσιάμης, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου.

Γυναίκες: Ελένη Φιλάνδρα, Ειρήνη Κοκκιναρίου, Ευαγγελία Ξυνού, Μαρία Χατζηπαναγιωτίδου, Ρούλα Στρατάκη, Νικόλ Κυριακοπούλου, Αθανασία Πέρρα, Βούλα Παπαχρήστου, Στέλλα Παπαδοπούλου, Βοϊσάβα Λίκα, Τόνια Στεργίου.

Οι υπόλοιποι αναχωρούν την Τρίτη 18 Αυγούστου αναχωρούν οι Λούης Τσάτουμας, Κώστας Φιλιππίδης, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου και την επόμενη ημέρα (Τετάρτη 19/8) οι Κώστας Στεφανόπουλος, Μάγδα Γαζέα και Γεωργία Αμπατζίδου. Η επιστροφή όλων των αθλητών και αθλητριών είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Back to Top