Μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ: Έδωσαν τα χέρια Δέσπος – Κακιούσης!

Μόνον τα τυπικά των συμβολαίων απομένουν, προκειμένου ο Ηρακλής να πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες κινήσεις στην μεταγραφική αγορά της Α2. Λευτέρης Κακιούσης και Δημήτρης …

Ηρακλής

Μόνον τα τυπικά των συμβολαίων απομένουν, προκειμένου ο Ηρακλής να πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες κινήσεις στην μεταγραφική αγορά της Α2. Λευτέρης Κακιούσης και Δημήτρης Δέσπος έχουν ήδη δώσει τα χέρια, συμφωνώντας να πορευθούν μαζί και έτσι ένα πολυετές “κυανόλευκο” φλερτ καταλήγει σε γάμο.

Με αυτή τη συμφωνία ο Ηρακλής βάζει στη μηχανή του τον – μακράν – κορυφαίο σέντερ της κατηγορίας, έναν σέντερ – ηγέτη, ο οποίος πήρε το Περιστέρι από το χέρι την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όντας ο κορυφαίος παίκτης, σκόρερ και ριμπάουντερ του. Τα 2.09 και η άψογη τεχνική, με έμφαση στις επιθετικές ικανότητες του Έλληνα αριστερόχειρα ψηλού, προσδίδουν επιπρόσθετη δυναμική στον φιλόδοξο “Γηραιό” της νέας περιόδου, με την παρουσία του Λευτέρη Κακιούση να είναι καταλυτική στην δυνατότητα υλοποίησης τέτοιων σπουδαίων προσθηκών.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top