Ο Γιώργος Γαλανός στο τιμόνι του ΤΑΚ

Νέα σελίδα άνοιξε για το ΤΑΚ Ηρακλής καθώς σήμερα (7/8) παρουσιάστηκε από τον Ερασιτέχνη ο Γιώργος Γαλανός. Ο 41χρονος επιχειρηματίας αναλαμβάνει το τμήμα και με …

Ηρακλής

Νέα σελίδα άνοιξε για το ΤΑΚ Ηρακλής καθώς σήμερα (7/8) παρουσιάστηκε από τον Ερασιτέχνη ο Γιώργος Γαλανός. Ο 41χρονος επιχειρηματίας αναλαμβάνει το τμήμα και με τη βοήθεια και του ΓΣ θέλει να αλλάξει το σκηνικό. Ο κ.Γαλανός είναι πρόεδρος εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε πως θέλει να βοηθήσει ώστε ο Ηρακλής να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Αυτό που υποστήριξε ο επιχειρηματίας, αλλά και τσα στελέχη του Ερασιτέχνη, είναι πως θα στηρίξουν την ομάδα είτε αγωνιστεί στην Α1 είτε στην Α2 και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Με θερμά λόγια αναφέρθηκε και ο προπονητής του Ηρακλή, Λευτέρης Κακιούσης, ενώ όλες οι πλευρές τόνισαν πως περιμένουν τις εξελίξεις από την Αθήνα, αναφορικά με τους συλλόγους που θα αγωνιστούν τελικά την μεγάλη κατηγορία.
Μαζί του, παρουσιάστηκε και ο Απόστολος Τσιπίδης, που αναλαμβάνει το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας.

Ποιος είναι ο Γιώργος Γαλανός
Ο Γιώργος Γαλανός γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1968. Έχει σπουδάσει σε σχολή Δημοσίων Σχέσεων και έχει παρακολουθήσει εξάμηνη εκπαίδευση στη Swedish Securitas στη Στοκχόλμη πάνω σε θέματα ασφαλείας (φύλαξη προσώπων, εγκαταστάσεων, εκδηλώσεων καθώς επίσης και πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων που μπορεί να παρουσιαστούν στις παραπάνω περιπτώσεις).
Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε στην ειδικότητα ΟΑΣ (Οργάνωση Ασφάλειας Στρατοπέδου). Επιπλέον έχει επιμορφωθεί σε σεμινάριο με θέμα «Basic Self Defense and qualification as Security Personnel» από την International KravMaga Federation (Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία του Ισραήλ).
Μετά από πολυετή πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων, αυτοδημιούργητος, τη συγκεκριμένη στιγμή έχει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security) ανά την επικράτεια, με προσωπικό 850 άτομα με μόνιμη εργασία και 200 άτομα με έκτακτη και έχει απασχολήσει στην εταιρία του άνω των 4.000 ατόμων προσωπικό. Αυτή τη στιγμή η εταιρία του είναι η 4η μεγαλύτερη στον χώρο. Διδάσκει και εκφωνεί για θέματα ασφαλείας σε κολέγια όπως το NEW YORK COLLEGE.
Μιλά Αγγλικά ενώ γνωρίζει και Σουηδικά. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Ποιος είναι ο Απόστολος Τσιπίδης
Ο Απόστολος Τσιπίδης γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1973 στη Θεσσαλονίκη . Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Princeze of Napoli της Ιταλίας με πτυχίο Manager Business Administration (Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων).
Σήμερα, μετά από μεγάλη πορεία στον επιχειρηματικό χώρο, είναι ιδιοκτήτης Εταιρείας Καλλυντικών και Αρωμάτων στο Παρίσι της Γαλλίας, Εταιρείας Τροφοδότησης Καταστημάτων με είδη ένδυσης και Εταιρείας Εισαγωγών – Εξαγωγών με έδρα την πόλη της Νίσσα στην Σερβία και ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής πώλησης στη Βουλγαρία, τη Σερβία και τα Σκόπια. Είναι επίσης μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων
EUROSULTING, που δραστηριοποιείται στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας και υποστηρίζεται από την εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, που είναι η μεγαλύτερη στο χώρο της Ευρώπης.
Τιμήθηκε από τη Σερβική Δημοκρατία για την ενεργή συμμετοχή του κατά τη διάρκεια του πολέμου Σερβίας – Βοσνίας.
Λόγω των διευρυμένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων του ομιλεί την σερβική, τη ρουμανική, τη ρωσική, την αγγλική, τη βουλγαρική και την σκοπιανή γλώσσα ενώ γνωρίζει ιταλικά και γερμανικά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top