Διαψεύδουν στη Λάρισα περί συγχώνευσης

Τα σενάρια που ήθελαν Ολύμπια και ΑΕΛ να συγχωνεύονται διέψευσαν τα διοικητικά στελέχη των δύο συλλόγων. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες περί συναντήσεων των προέδρων …

Διάφορα

Τα σενάρια που ήθελαν Ολύμπια και ΑΕΛ να συγχωνεύονται διέψευσαν τα διοικητικά στελέχη των δύο συλλόγων. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες περί συναντήσεων των προέδρων των ομάδων της Λάρισας παρουσία φορέων της πόλης που πιέζουν ώστε να υπάρξει εκπροσώπηση στην Α1. Φαίνεται όμως πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και η ΑΕΛ ήδη κάνει την προγραμματισμό της για την Α2, μετά μάλιστα από την αναβάθμιση του Θρασύβουλου Λιάγκα ως πρώτου προπονητή.
Εντός του Αυγούστου οπότε και θα πρέπει οι ομάδες της Α1 να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα, θα διαφανεί ξεκάθαρα τι μέλλει γενέσθαι με την Ολύμπια. Εδώ και καιρό οι αδελφοί Μαλάκοι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους αναφορικά με το μέλλον της ομάδας τους. Η καταληκτική ημερομηνία που πρέπει οι ομάδες να καταθέσουν τους φακέλους τους είναι η 7η Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top