Χαράλαμπος Γεωργίου : Έβδομος στην Ευρώπη

Εντυπωσίασε με την εμφάνιση του ο Χαράλαμπος Γεωργίου του Ηρακλή στην τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβηση έφηβων που διεξάγεται στην Πράγα. Ο κολυμβητής του …

Άλλα αθλήματα

Εντυπωσίασε με την εμφάνιση του ο Χαράλαμπος Γεωργίου του Ηρακλή στην τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβηση έφηβων που διεξάγεται στην Πράγα. Ο κολυμβητής του Ηρακλή κατέκτησε την έβδομη θέση στα 100μ πεταλούδα με χρόνο 54.50 και ανήκει πλέον στους κορυφαίους κολυμβητές της γηραιάς ηπείρου.

Βέβαια, η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία ο Χαράλαμπος κολύμπησε σε ένα από τα γρηγορότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όλων των εποχών και με συνεχόμενα ατομικά ρεκόρ κατέκτησε την έβδομη θέση.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήταν αποτέλεσμα σκληρής και σωστής δουλειάς καθώς και της μεγάλης ψυχής του Χαραλάμπου καθώς είναι ένας αθλητής που διαθέτει πολύ από αυτήν. Συγχαρητήρια αξίζει και ο προπονητής του Χαραλάμπου καθώς και όλων των πρωταθλητών του Ηρακλή Γιώργος Χουζουρης ο οποίος με την οργανωμένη δουλειά έχει κάνει τον κολυμβητικό Ηρακλή να βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή.

Back to Top