Έπαθε πλάκα και ο αρχηγός

Για να λέει ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής ότι… “Τόσα χρόνια που είμαι εδώ στον Ηρακλή πρώτη φορά είχε τέτοια ατμόσφαιρα”, ο καθένας μπορεί …

Ηρακλής

Για να λέει ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής ότι… “Τόσα χρόνια που είμαι εδώ στον Ηρακλή πρώτη φορά είχε τέτοια ατμόσφαιρα”, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί το τι ακριβώς συνέβη στο Καυταντζόγλειο, στην επίσημη πρώτη της ομάδας.

“Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Θα είναι ένα δύσκολο Πρωτάθλημα. Τόσα χρόνια που είμαι εδώ στον Ηρακλή πρώτη φορά είχε τέτοια ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστώ ως Τάσος εκ μέρους και των παικτών. Θέλουμε να τους δώσουμε μία σεζόν που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έγινε. Ηρθανε παίκτες που έχουν δώσει το στίγμα τους στην Ευρώπη. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Το θέμα είναι το πόσο γρήγορα θα μονταριστεί η ομάδα. Θέλουμε να περάσουμε και στα άλλα παιδιά που ήρθαν τώρα το πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε μια καλή σεζόν”, υποστήριξε ο Τάσος Κατσαμπής, ο οποίος γνώρισε -όπως και οι συμπαικτες του- την αποθέωση από χιλιάδες φίλους της ομάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top