Ο Γιάκομπ υπέγραψε το διετές συμβόλαιο

Ο Βικτοράς Γιάκομπ είναι και με τη βούλα παίκτης του Ηρακλή. Ο υψηλόσωμος (1.91) Ρουμάνος επιθετικός υπέγραψε (29/6) το διετές συμβόλαιό του με την ομάδα και …

Ηρακλής

Ο Βικτοράς Γιάκομπ είναι και με τη βούλα παίκτης του Ηρακλή. Ο υψηλόσωμος (1.91) Ρουμάνος επιθετικός υπέγραψε (29/6) το διετές συμβόλαιό του με την ομάδα και δήλωσε έτοιμος για τις υποχρεώσεις του. “‘Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη θετική έκβαση της μεταγραφής μου στον Ηρακλή. Πρόκειται για μια ομάδα με εξαιρετικές προοπτικές και, όπως διαπίστωσα, με αξιόλογο επίπεδο οργάνωσης και εγκαταστάσεων. Έχω την αίσθηση ότι ομάδα και κόσμο μας περιμένει μια πολύ αισιόδοξη αγωνιστική περίοδος και για εμένα, προσωπικά, είναι ό,τι καλύτερο το να έχω την ευκαιρία να αποδείξω τις δυνατότητές μου, σε ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον”, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Πρόσθεσε, αναφερόμενος στον Προτάσοφ και στον Ντίκα τους οποίους ξαναβρίσκει μιας και είχαν συνεργαστεί και στη Στεάουα. “Ομολογώ πως είναι εξαιρετικά ευχάριστο το γεγονός ότι θα ξαναβρεθώ συμπαίκτης με τον Nicolae Dica και ότι θα έχουμε προπονητή τον κ. Protasov. Ξεκινώ με πολλή διάθεση για δουλειά και μεγάλες φιλοδοξίες προσφοράς στον Ηρακλή’.
 

Σχετικά Άρθρα

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top